Tehno News RO

Acer V206HQLAB: Un monitor in pas cu tehnologia


Astazi, mai mult ca oricand, suntem dependenti de tehnologie si trebuie sa ne conformam acestui lucru, pentru ca altfel vom da gres in orice domeniu. Pe langa cunostintele necesare, avem nevoie si de instrumente care sa fie in concordanta cu ceea ce avem de indeplinit, dar si cu tehnologia. In acest sens, computerul nu poate lipsi din biroul sau din casa nimanui, asa ca achizitionarea partilor componente este necesara. Daca deja stiti ce caracteristici trebuie sa aiba unitatea, atunci este timpul sa va indreptati spre un monitor ce va face lucrurile palpabile. Pentru a beneficia de raportul calitate/pret echilibrat, va puteti orienta spre monitorul LED Acer V206HQLAB.

Monitor LED Acer V206HQLAB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


acer v206hqlab.jpg

Acest model de monitor se va plia perfect atat pentru birourile unei firme, cat si pentru uz personal, deoarece caracteristicile tehnice si cele pe parte de design il recomanda in ambele cazuri. Pentru a sti exact cum o sa il amplasati trebuie sa cunoasteti dimensiunile de 463 x 362.2 x 191 mm si o greutate de 2.7 kg. Un avantaj al acestui monitor este dat de faptul ca se poate monta si pe perete nu doar pe masa sau pe birou, in acest sens hotarand cu exactitate cum il veti pozitiona. Design-ul monitorului este unul finut si adaptabil pentru orice incapere, intrucat carcasa exterioara este din plastic negru de buna calitate.

Monitor LED Acer V206HQLAB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Imagini mai luminoase
Display-ul Acer V206HQLAB are diagonala de 19.5 inch, o diagonala generoasa ce o sa va asigure o vizibilitate foarte buna. Va permite sa il inclinati in functie de nevoie si de inaltimea dumneavoastra, avand astfel un mediu de lucru optim si neobositor. De acum veti indeplini orice sarcini, pentru ca tehnologia LED ofera imagini clare, imagini naturale cu un contrast deosebit. Totul va fi mai luminos, oferind un mediu de lucru profesional, intrucat monitorul dispune de iluminare de 200 cd/mp si de un contrast dinamic de 100000000:1. Aceste aspecte sunt evidentiate si de rezolutia monitorului Acer V206HQLAB de 1600 x 900 pixeli, o rezolutie ce va asigura imagini deosebite, pana si la cele mai mici detalii. Acest aspect este foarte important, pentru ca nu va mai fi nevoie sa va concentrati pe detaliile care apar de obicei in partea de jos a ecranului si necesita o atentie mai mare pentru a le interpreta.

Aspectul imaginii este de 16:9, iar timpul de raspuns de 5 ms, asa ca nu o sa asteptati dupa eventualele comenzi. Din punct de vedere al conectorilor este echipat cu un VGA, iar ca si standarde beneficiaza de Win8 compliant, MPRII, CE, TUV GS si ISO 9241-307. O alta caracteristica speciala legata de faptul ca acest tip de monitor este prietenos cu mediul, deci este confectionat din materiale reciclabile intr-o proportie considerabila, materiale ce nu contin mercur.

Daca doriti sa aveti o afacere care sa mearga ca pe roate si sa fie in pas cu tehnologia, atunci monitorul Acer V206HQLAB este una dintre cele mai bune alegeri. Pe de alta parte, este util si in utilizarea personala, intrucat ofera o diagonala generoasa si imagini foarte bune.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:
Video pentru: "Acer V206HQLAB: Un monitor in pas cu tehnologia"
Galerie foto: "Acer V206HQLAB: Un monitor in pas cu tehnologia"

acer v206hqlab_2.jpg
acer v206hqlab_3.jpg
acer v206hqlab_4.jpg
acer v206hqlab_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro