Tehno News RO

Aer conditionat Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail - aerul conditionat premium


Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail face parte din seria de aparate de aer conditionat premium de la Whirlpool si este potrivit pentru apartamente mari sau birouri. Investitia promite ca aparatul va lucra eficient pentru a oferi la schimb un confort maxim.

Aer conditionat Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


aer conditionat whirlpool amd 352-1 inverter sail.jpg

Aer conditionat de 18000 BTU
Piata cumparatorilor de aparate pentru birouri este un teren in care merita sa fii prezent, iar cei de la Whirlpool profita foarte bine de acest lucru.

Aparatul de fata este unul dintre cele mai puternice de pe piata, avand o capacitate maxima de racire de 18000 BTU si reusind sa acopere spatii mai mari. Pentru a se remarca in fata competitiei, acesta functioneaza inteligent, eficient si cu resurse mai putine.

Tehnologia cu Al 6-lea Simt consta in cazul aparatului de aer conditionat in adaptarea la mediu. Astfel, aparatul monitorizeaza permanent temperatura spatiului in care se afla si combina functiile pentru a asigura rapid un mediu de lucru ideal.

Aer conditionat Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Dupa cum era de asteptat la acest pret, compresorul este unul performant, de tip Inverter. Acesta functioneaza fara prea mult zgomot, reusind in acelasi timp sa ofere un randament foarte bun. Doua dintre cele mai importante criterii de eficienta pentru un aparat de aer conditionat sunt timpul de atingere a temperaturii setate si consumul, iar modelul de fata sta bine la ambele capitole. Functiile disponibile sunt cea de purificare, cea pentru dezumidificare si cele clasice de incalzire, racire si ventilatie. Exista de asemenea un mod de noapte, unul automat si posibilitatea de programare in avans pe mai multe ore. Aparatul este eficient in orice conditii, putand functiona de la temperaturi de -10 grade pana la 43 de grade.

Cu ajutorul telecomenzii vei putea regla temperatura, functia, miscarea paletelor etc si, in acelasi timp, poti activa tehnologia cu Al 6-lea Simt, senzori, un program de autocuratare sau un mod de functionare economic. Ar fi de remarcat faptul ca telecomanda comunica permanent cu unitatea interioara, transmitand informatii despre temperatura de la nivelul tau.

Aparatul este dotat cu un filtru special anti-praf care functioneaza automat, asigurand eficienta pe termen lung si mentinerea puterii de aspirare sau distribuire a aerului. De asemenea, dupa fiecare utilizare, aparatul trece automat pe functia de incalzire pentru a usca vaporizatorul. In acest fel, se evita formarea bacteriilor si a mucegaiului si, prin urmare, si aparitia mirosurilor neplacute.

Spuneam ca modelul functioneaza economic, acest lucru fiind dovedit de incadrarea in clasa de energie A. Cu alte cuvinte, facturile nu vor fi foarte mari, investitia dovedindu-se a fi profitabila pe termen lung.

Unitatea interioara a aparatului este alba si prevazuta cu afisaj digital, iar dimensiunile sale sunt de 1033 x 377 x 285 mm.

Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail este astfel un aparat de aer conditionat foarte bun, cu o putere mare de acoperire si un consum mic. Pretul se datoreaza in mare parte puterii si echilibrului de pe celelalte nivele. Cert este ca, odata instalat, aparatul va asigura un mediu optim pentru desfasurarea activitatilor indiferent de anotimp si nu va deranja prin zgomot.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Galerie foto: "Aer conditionat Whirlpool AMD 352/1 Inverter Sail - aerul conditionat premium"

aer conditionat whirlpool amd 352-1 inverter sail  _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro