Tehno News RO

Aeroterma Biemmedue EK 15 C: portabila si destul de puternica


Aerotermele portabile sunt o solutie buna in spatiile care au nevoie de incalzire dar sunt fie prea departe pentru a instala o centrala, fie au utilizare limitata ca timp. Asadar, folosirea unei aeroterme este mult mai profitabila pentru ca o vei putea muta dupa ce iti faci treaba. Si piata ofera multe alternative, indiferent daca discutam despre produse pe GPL, motorina sau chiar electrice. Fiecare vine cu avantajele si dezavantajele ei, iar preturile variaza in functie de marime, putere si calitate, ca la oricare alt produs.

Aeroterma Biemmedue EK 15 C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


biemmedue ek 15 c.jpg

Biemmedue EK 15 C este o aeroterma portabile care functioneaza cu energie electrica. Este una dintre cele cu pret mai mare, dar acest lucru se justifica prin faptul ca are o putere de incalzire superioara, acoperind o suprafata extinsa. Acesta este un plus evident si chiar daca exista si aspecte mai putin placute, ele nu sunt chiar atat de importante si nu pot strica impresia destul de buna pe care o lasa modelul.

Aeroterma Biemmedue EK 15 C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Din pacate, transportul ar putea pune probleme
De aceasta data, voi lasa partile mai bune la final si voi incepe cu ceea ce multumeste mai putin. Aeroterma nu este imensa, ea avand o inaltime de doar 58 cm, dar cantareste totusi 14 kilograme. Din pacate, producatorii nu au fost suficient de atenti si nu au montat si niste roti, oricat de mici. Astfel, daca vrei sa muti aeroterma, va trebui sa o ridici si sa o transporti asa. Nu este extrem de grea, dar procesul era mult mai usor daca ar fi existat si roti. Un alt lucru mai putin bun este ca modelul acesta va fi livrat fara stecher. Da, nu reprezinta o investitia prea mare sa cumperi unul, dar trebuie sa fii atent si sa stii asta cand faci comanda pentru a nu crede ca este o greseala la mijloc.

Cam acestea ar fi insa singurele plangeri importante in legatura cu modelul. Montat intr-o sera, atelier sau hala de lucru, el ar putea sa ofere rezultate foarte bune. Acopera o suprafata maricica si acest lucru este important cand iti alegi aeroterma. 150 mp inseamna o hala destul de serioasa si o sera medie si din aceasta cauza cred ca investitia este una ok. In plus, cum functioneaza doar conectat la reteaua electrica, nu trebuie sa investesti in combustibil. Si daca nu ai o priza prin apropiere, poti oricand sa folosesti un generator si rezultatele vor fi identice. Panoul de control este simplu si intuitiv, aparatul se porneste usor si se inchide la fel, deci lucruri vor merge bine in aceasta directie.

Este Biemmedue EK 15 C aeroterma perfecta? Asa cum am vazut, raspunsul este nu. Aceasta vine insa cu un raport calitate pret mai mult decat decent si curentul electric este mai ieftin decat combustibilii lichizi, deci banii vor fi scosi mai repede.

Pentru cine are nevoie de asa ceva acasa sau la locul de munca, investitia va fi una numai buna. Si chiar daca nu are roti, transportul nu va reprezenta o problema atat de mare pentru ca aparatul are doar 14 kilograme.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aeroterme

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro