Tehno News RO

Akai LT-2209AD: Televizorul mic Full HD LED


Desi televizoarele cu ecrane mari sunt fara dubiu atractive, se intampla in multe cazuri ca acestea sa nu fie solutia de care ai nevoie. Un dormitor mic, o bucatarie sau un birou cer modele de dimensiuni mici care sa ofere insa o experienta de vizionare optima. Pentru aceste situatii a fost lansat si modelul Akai LT-2209AD.

Televizor LED Akai LT-2209AD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


akai lt-2209ad.jpg

Akai este un producator care poate fi confundat usor cu unul no-name, avand insa un istoric indelungat pe piata si prezentand numeroase avantaje in fata unor modele cu adevarat in spirit chinezesc. Desi de origine asiatica si la preturi accesibile, electronicele Akai beneficiaza de dotari de incredere.

Televizor LED Akai LT-2209AD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Akai LT-2209AD are o diagonala de 56 cm, fiind chiar si pentru a fi folosit pe post de monitor. Daca ai un PC in dormitor sau birou poti impusca astfel doi iepuri dintr-o lovitura. Nu vei avea nevoie de tunere externe si alte accesorii, economisind in acelasi timp spatiu in camera.

Design elegant si imagini Full HD
Cele mai multe dintre modele de televizoare mici raman la calitatea HD. In cazul de fata avem insa de-a face cu o rezolutie de 1980 x 1080 de pixeli, claritatea fiind foarte ridicata. Acest lucru este foarte util pentru redarea unui nivel mai ridicat de detaliu. La folosirea ca monitor avantajul este cu adevarat important. Timpul de raspuns de 8 ms completeaza foarte bine dotarile in acest sens. Ecranul are o luminozitate continua de 200 cd/mp, aceasta aflandu-se la baza contrastului dinamic de 50000:1. Culorile sunt astfel foarte atractive, iar experienta generala este cu atat mai speciala. Unghiurile de vizualizare extinse permit evitarea distorsiunilor de culoare, astfel incat sa poti urmari imaginile din orice pozitie fara a fi nevoie sa muti ecranul. Distorsiunile apar cel mai adesea la privirea laterala sau dintr-un unghi mai jos.

Televizorul Akai LT-2209AD este prevazut cu difuzoare de 6 W care isi fac bine treaba. Volumul atinge un nivel bun, iar claritatea sunetului este destul de buna. Vei gasi un player media integrat care iti permite redarea de muzica direct de pe un stick USB.

Designul televizorului nu atrage atentia in mod special, fiind mai degraba discret. Carcasa este complet neagra, suportul este clasic, iar rama are o grosime medie. Aspectul duce totusi cu gandul mai mult la designul unui monitor. Modelul are dimensiunile de 579 x 422 x 133 mm si cantareste doar 4 kg. Ii vei gasi astfel cu usurinta loc pe birou sau masa si chiar si pe perete.

Pe partea de conectivitate vei gasi 1 port HDMI, 1 port USB si intrari Scart si de PC. Vei putea conecta atat PC-uri si laptop-uri, cat ?i console de joc, playere Blu-Ray, camere foto, stick-uri USB etc. Fiind dotat si cu un tuner DVB T/C MPEG4, televizorul permite redarea canalelor digitale.

Akai LT-2209AD este un televizor Full HD de mici dimensiuni extrem de accesibil, care ofera avantaje consistente pe partea experientei de vizionare. Modelul se face remarcat chiar si in fata unora de brand. Mai mult, acesta prezinta avantaje chair si in fata unor monitoare. Achizitia sa este foarte bine argumentata pe fiecare nivel.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro