Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O: grija pentru confort


Situatiile in care va indreptati spre casa dupa o zi grea de munca nu sunt tot timpul unele placute, mai ales daca este vorba si despre acele locuinte in care temperatura interioara tinde sa ajunga sau poate sa si depaseasca pe cea din exterior.

Aceasta situatie insa este doar una dintre multele care fac din modele precum Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O o necesitate si care fac din utilizarea acestora ceva de preferat de catre oricine. O alta situatie prezenta si posibila poate fi si cea in care sa va bucurati de confortul termic la locul de munca sau poate de momentul in care utilizarea unor astfel de modele sa fie privita ca o investitie in afacerea pe care o aveti.

Aparat de aer conditionat Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


ariston alus plus dual 55 xd0b-o.jpg

Fiind vorba despre un model Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O, cu siguranta avantajele sunt destul de multe in comparatie cu alte modele similare sau poate chiar si cu unele mai vechi sau poate de aceeasi generatie. Pentru inceput, haideti sa vedem cum puteti face ca instalarea sau achizitia acestor modele sa fie una in beneficiul vostru si, mai mult decat atat, sa aveti posibilitatea de a va aduce acest mare ajutor.

Pentru partea de instalare veti avea nevoie de un spatiu pentru unitatea externa de minim 800 x 554 x 333 mm, iar pentru unitatea/unitatile interne trebuie sa dispuneti de un spatiu de minim 715 x 250 x 188 mm. Puteti sa va formati un punct de vedere cu cat de mult va poate ajuta acest model si daca analizati spatiul sau suprafata pentru care este recomandata utilizarea sa si veti avea una de 40 mp/50 mp.

Aparat de aer conditionat Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Lipsa de griji
Odata adus in interior, cu siguranta nu veti mai avea nici un fel de griji cu privire la partea de confort termic si asta pentru ca veti putea sa apelati la acest model pentru a-l utiliza intr-o gama de -15 la +50 de grade celsius pentru racire.

Cum este nevoie si de prezenta unui astfel de model si in anotimpul rece, nu doar in anotimpul cald, este importanta si gama pentru incalzire si veti avea una de la -15 la + 30 de grade Celsius. Pentru toate utilizarile Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O ceea ce dicteaza aceste lucruri poate fi si capacitatea de 18000 BTU, de prezenta unui compresor de tip inverter, dar si de cele 12 trepte ale ventilatorului.

Daca trecem la modul efectiv de utilizare, ceea ce ar putea sa va intereseze sunt functiile precum cea de dezumidificare, functia de incalzire, de racire sau de ventilare, dar si unele care diferentiaza acest sistem. Veti avea asadar posibilitatea de a utiliza si un temporizator, de a utiliza modul sleep, functia follow me, cea turbo, iar daca aveti impresia ca nu functioneaza totul in regula o functie de auto-diagnoza. Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O poate fi cel mai potrivit si daca nu vreti sa fiti deranjati foarte mult de zgomotul pe care il face, deoarece avand o valoare de 23 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Ariston ALUS PLUS Dual 55 XD0B-O: grija pentru confort"

ariston alus plus dual 55 xd0b-o_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro