Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Beko BINA 180: racoreste-te eficient vara asta


Alegerea unui aparat de aer conditionat nu este tocmai usoara, deoarece trebuie sa stii cateva detalii despre acest tip de produs. Intr-adevar, aparatul trebuie sa racoreasca aerul dintr-o camera, insa cat de mare trebuie sa fie camera, cati BTU trebuie sa aiba aparatul pentru acea camera, cat de mic sau mare ar trebui sa fie consumul de energie, ce functii sunt importante etc. Astfel, dupa ce ai raspuns la toate aceste intrebari, vei putea sa incepi sa cauti care model de aparat de aer conditionat este potrivit.

Aparat de aer conditionat Beko BINA 180

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


beko bina 180.jpg

Spre exemplu, un model ce nu poate fi ignorat, este acest aparat de aer conditionat Beko BINA 180. Aparatul are un design specific unui astfel de produs, insa, ceea ce il face sa fie cu adevarat remarcabil nu este albul partii exterioare, ci interiorul sau si toate functiile de care dispune. In primul rand, nu mai trebuie sa stai cu grija iarna din cauza temperaturilor prea scazute, pentru ca acest produs iti poate asigura caldura in casa, dar si performante optime, chiar si daca temperatura de afara a ajuns pana la -15 grade.

Aparat de aer conditionat Beko BINA 180

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Functia de Zone Follow este o functie care, folosind senzorul gasit in telecomanda pe care o are aparatul aerului conditionat, detecteaza care este temperatura din jurul tau, pentru ca modelul de aparat de aer conditionat Beko BINA 180 sa iti poata asigura un confort cat mai mare si exact temperatura de care ai avea nevoie, dupa cum dicteaza incaperea in care te afli.

Poti sa mentii produsul in functiune chiar si atunci cand dormi, datorita functiei Sleep Mode, care iti ofera un mod de functionare mai economic, acesta racind ori incalzind in mod treptat atmosfera, dupa care urmand sa se stabilizeze dupa un interval de doua ore. Capacitatea de racire este de 18000 BTU.

Modelul de aparat de aer conditionat Beko BINA 180 include un display digital LED care se poate controla foarte usor prin telecomanda. Acest display digital poate sa creeze un climat cat mai ideal in incaperea in care te afli, utilizand un sistem pentru selectarea modului de afisare ascuns, pentru a te putea bucura noaptea de somn. In cazul in care treci printr-o pana de curent, nu trebuie sa-ti faci griji pentru acest aparat de aer conditionat Beko BINA 180, deoarece acesta va reporni in mod automat, atunci cand curentul a revenit, folosind setarile anterioare.

Multumita functiei de Jet Incalzire, dar si a modului Turbo, poti sa incalzesti foarte rapid o camera, inlocuind, in acest fel, centrala termina, mai ales pe timp de iarna. Cand se afla in modul de incalzire, unitatea exterioara se dezgheata in mod automat, ceea ce ii va creste eficienta. Lucrul acesta dureaza intre doua si zece minute si, in timpul operatiunii, ventilatorul se opreste. Dupa ce dezghetarea a luat sfarsit, aparatul revine in mod automat la modul de incalzire. Alege modelul de aparat de aer conditionat Beko BINA 180 pentru a te putea bucura de veri racoroase si ierni calduroase, de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Beko BINA 180: racoreste-te eficient vara asta"

beko bina 180_4.jpg
beko bina 180_2.jpg
beko bina 180_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro