Tehno News RO

Aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09: racoreste-te bine


Vara aduce cu sine temperaturi extreme, multe zone din tara confruntandu-se cu zile intregi de canicula, peste care treci foarte greu. Din fericire, exista de mult timp o solutie pentru acele zile, solutia fiind reprezentata de un aparat de aer conditionat.

Exista mai multe modele de astfel de aparate, fiecare cu diferite puteri si alte variatii de caracteristici, adaptate dupa cerintele pietii. Ca urmare, trebuie sa alegi acea varianta de aparat de aer conditionat care sa se plieze cel mai bine cerintelor pe care le ai.

Aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


cvmore atmo cvati-09.jpg

De ce sa alegi modelul de aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09
Modelul de aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09 este unul cu un design elegant si simplu, facandu-l usor de amplasat in orice locuinta. Aparatul are culoarea alba. Modelul este unul standard si se monteaza pe un perete. Suprafata acopeirta este de 15 metri patrati - 20 de metri patrati. Capacitatea sa generala este de 9000 BTU, cu o capacitate de racire de 9553 BTU, iar o capacitate de incalzire se 10918 BTU. Eficienta de care se bucura acest aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI – 09 la racire este echivalenta cu clasa A++, adica una superioara, in timp ce cea pentru incalzire este incadrata in clasa A+.

Aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Temperatura minima de operare de racire este de - 15 grade Celsius, iar cea minima pentru incalzire are aceeasi valoare. In schimb, temperaturile maxime difera; astfel, cea maxima pentru operarea racirii este de + 48 de grade Celsius, iar cea pentru operarea incalzirii este de + 24 de grade Celsius. Filtrul de care dispune acest aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI - 09 este Ecologic + Ionizator cold plasma. Compresorul este de tip Inverter, iar ventilatorul are trei trepte.

Dezumidificarea este de 0.8 litri pe ora, cu un nivel de zgomot pentru unitatea interna de 50 de decibeli. Lungimea unitatii interne este de 790 de milimetri, latimea de 275 de milimetri, iar inaltimea de 200 milimetri. Greutata sa totala este de noua kilograme. Coeficientul de randament sezonier la racire SEER este de 6.1, iar coeficientul randament sezonier la incalzire SCOP are cifra 4.

Ca functii, acest aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI - 09 include racirea, incalzirea, ventilatia si dezumidifcarea. Functii speciale sunt Timerul, Power Save, Auto Restart, Sleep / Night Mode, Blocarea accesului celor mici si Functia Turbo. Tensiunea de alimentare este de 230 V, cu un consum nominal la racire de 1300 W si un consum nominal la incalzire de 1400 W. Agentul de racire este R410A. Lungimea unitatii externe este de 710 milimetri, latimea de 550 de milimetri, iar inaltimea de 318 milimetri. Greutatea sa totala este de 28 de kilograme.

Ca urmare, aparatul poate fi instalat destul de usor in variete locuri din incaperea in care doresti sa-l asezi. In plus, avand un pret redus, modelul de aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI – 09 este unul pe care nu trebuie sa-l ratezi din oferta magazinelor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat CVMore Atmo CVATI-09: racoreste-te bine"

cvmore atmo cvati-09_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro