Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter: calitate accesibila


Un lucru cu care se confrunta foarte multi oameni atunci cand vor sa-si cumpere un aer conditionat este faptul ca modelele cele mai bune sunt, intr-adevar, foarte scumpe, asa ca ramai cu putine optiuni din care poti sa alegi. Totusi, exista cateva modele care se fac remarcate, ca acest aparat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter.

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


electrolux exi12hjew optibreeze pure o2 - x2.jpg

Modelul de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter dispune de Inverter split silentios, ceea ce iti va asigura un confort cat mai bun cu un consum cat mai mic de energie, aparatul facand parte din clasa de energie A+ pentru racire, oferind un tratament special pentru aer utilizand filtrarea speciala SilverIon, in acelasi timp, aceasta ionizand incaperea. Poti sa programezi aparatul sa porneasca la o anumita intarziere, intr-un inverval orar de 24 de ore, utilizand programatorul de 24 ore.

Aparat de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Ce poate sa faca acest produs
Acest model poate sa incalzeasca si sa raceasca locuinta ta intr-un mod economic, dar si silentios. Acest lucru este posibil prin tehnologia Inverter care se regaseste in dispozitiv, care iti asigura un consum minim de energie electrica, atat pentru incalzirea, cat si pentru racirea casei tale. Modelul de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter are un sistem avansat pentru filtrare, care poate sa inlature particulele cele mai fine de praf, dar si bacteriile si chiar mirosurile neplacute, lasand aerul mult mai curat si mai proaspat. Tipul de produs e standard, cu o suprafata de montare specifica, adica peretele. Suprafata acoperita e de 16 metri patrati. Capacitatea generala e de 12000 BTU, aceasta fiind egala atat cu cea inregistrata pentru racire, cat si pentru incalzire, toate avand valoarea de 12000 BTU.

Eficienta energetica la incalzire si la racire este egala cu clasa A++.

Filtrul de care dispune modelul de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter este anti bacterian, carbon activ si bio, iar compresorul este de tip Inverter. Ventilatorul aparatului are patru trepte.Unitatea interna realizeaza o dezumidificare de 1.4 litri pe ora, cu un debit de aer de 560 de metri cubi pe ora, iar nivelul de zgomot atins e de 55 de decibeli. Aceasta are o lungime de 793 de milimetri, o latime de 210 milimetri si o inaltime de 292 de milimetri.

Greutatea totala a unitatii interne e de 7.5 kilograme.

Unitatea externa are un nivel de zgomot mai mare, de 62 de decibeli, dar, acest prag este, in continuare, unul care nu deranjeaza. Aceasta are o lungime de 842 de milimetri, o latime de 32 de milimetri si o inaltime de 596 de milimetri, cu o greutate de 28 de kilograme. Ca functii speciale, modelul de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter dispune de ventilatie, dezumidificare, ionizare, racire, incalzire, purificare si autocuratare. Modelul acesta de aer conditionat Electrolux EXI12HJEW Optibreeze Pure O2 - X2 - Inverter nu este doar foarte performant, ci si foarte ieftin, depasind cu mult calitatea altor modele mai scumpe.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro