Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A: pentru zile calduroase


Dupa frigul puternic din aceasta iarna si primavara, chiar, vara incepe sa-si intre in drepturi tot mai mult, pe masura ce trec saptamanile. Chiar daca asta suna bine in teorie, oamenii tind sa uite de faptul ca vara vine si cu o serie de temperaturi foarte ridicate, acele zile devenind un adevarat calvar pentru oricine. Solutia o reprezinta un aparat de aer conditionat bun, care iti poate racori orice zi, fara sa mai simti ca te topesti de cate ori te afli acasa. Pentru acest lucru, ai grija la clasa de eficienta economica, la puterea aparatului, dar si la alte functii care ar putea sa te intereseze.

Aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


gree gwh24qd-k3dna1a.jpg

Un exemplu concret este modelul de aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A. Acest aparat este unul foarte performant, pe care il vei folosi cu mare drag ori de cate ori temperaturile devin insuportabile. Designul sau este unul foarte placut, facandu-l usor de amplasat in orice locuinta, fara nicio problema. Acesta este un produs de tip consula si se poate monta foarte usor pe orice perete din locuinta ta. Suprafata pe care o poate acoperi produsul este de 60 m2 70 m2. Compresorul este de tip Inverter.

Aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Informatii suplimentare despre modelul Gree GWH24QD-K3DNA1A
Unitatea externa inregistreaza un zgomot de 68 de decibeli. Dimensiunile pe care le are aceasta sunt de 955 milimetri in lungime si 700 de milimetri in inaltime, greutatea totala fiind de 53 de kilograme. Unitatea interna are un nivel de zgomot mai redus, de 48 de decibeli. Lungimea unitatii interne este de 1078 de milimetri, iar inaltimea acesteia este de 325 de milimetri. Greutatea unitatii interne este cu mult mai scazuta decat cea pe care o are unitatea externa, aceasta cantarind doar 17 kilograme.

Capacitatea generala a acestui aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A este de 24.000 BTU, capacitatea de racire fiind mai mare, de 27.980 de BTU, iar cea mai mare este capacitatea de incalzire, aceasta din urma ajungand pana la 29.000 BTU. Eficienta energetica pe care o are acest aparat la racire il claseaza in grupa A++, in timp ce eficienta energetica pentru incalzire este echivalenta cu clasa A+.

Ca functii care fac modelul de aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A sa se remarce se numara cele pentru climatizare, ca racirea, incalzirea, ventilarea si dezumidificarea, dar si o serie de functii speciale, ca un ceas, cronometru, auto restart, turbo si auto diagnoza. Referitor la eficienta energetica, modelul de aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A are un coeficient randament la racire EER de 6.3, iar coeficientul de randament la incalzire COP este de patru.

Pentru a investi intr-un aparat de aer conditionat de viitor, alege acest dispozitiv, care, desi are un pret mai ridicat ca alte modele de pe piata, prin functiile pe care le are, modelul de aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A poate fi considerat ca fiind unul dintre cele mai bune pe care le poti gasi pe piata aparatelor electrocasnice.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Gree GWH24QD-K3DNA1A: pentru zile calduroase"

gree gwh24qd-k3dna1a_2.jpg
gree gwh24qd-k3dna1a_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro