Tehno News RO

Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL: pentru o incapere racoroasa


Este important ca un aparat de aer conditionat sa fie economic, deoarece acesta poate consuma destul de mult in timpul in care este pus in functiune. De asemenea, trebuie sa aiba si o capacitate de racire mare pentru a oferi necesarul de care are nevoie incaperea. O indicatie buna este aparatul de aer conditionat LG Prestige H12AL.

Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


lg prestige h12al.jpg

Caracteristicile generale ale aparatului de aer conditionat LG Prestige H12AL
Despre acest model trebuie spus ca este de uz rezidential. Tipul produsului este standard. Precum majoritatea acestor aparate, si acesta se poate monta pe perete. Suprafata pe care o va acoperi este de 35 m2. Este un aparat de aer conditionat potrivit incaperilor mai mari, avand in vedere capacitatea generala a acestuia fiind de 12000 BTU. Trebuie spus faptul ca are o capacitate de racire buna, aceasta fiind de 11940 BTU. Va oferi suficient aer cald, avand o capacitate de incalzire de 13650 BTU.

Este un aparat de aer conditionat economic din punct de vedere al curentului electric. Eficienta energetica, atat la racire, cat si la incalzire apartine uneia dintre cele mai buna clase de eficienta energetica, aceasta fiind A+++.

Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Despre temperatura minima de operare racire a acestui model trebuie spus ca este de -10°C. In privinta temperaturii maxime de operare racire trebuie precizat ca este de +48°C. Minima temperaturii de operare incalzire atinge -15°C.

Temperatura maxima de operare incalzire a sa este de +24°C. De luat in calcul este si filtrul pe care il include acest model. Acesta este de tip lavabil, dar si antibacterian si antipraf. Mai mult, acesta are 3M Multi Protection si Ionizator Plasmaster. Compresoruul este unul modern fiind de tip Dc Inverter Twin Rotary. Mai trebuie adaugat faptul ca numarul treptelor ventilatorului este de 6. Nu ii lipseste nici inverterul.

Trebuie mentionate si cateva caracteristici referitoare la eficienta energetica. Mai exact, coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este 9.2, fiind ceva mai mare. De asemenea, coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este 5.3. De mentionat este si coeficientul randamentului la racire EER, acesta fiind de 4.22. Trebuie stiut ca are si un coeficient al randamentului la incalzire COP de 5.19. Nu ii lipsesc functiile de climatizare: racirea, incalzirea, ventilatia, dezumificarea.

Detine si importante functii speciale, ceea ce inseamna ca este un model usor de folosit. Acestea sunt: Auto Restart, Telecomanda, Auto curatare, Sleep/ Night mode, Jet Col/Heating, Baleiere automata 4 directii, Active Energy Control, WiFi Ready, Protectie anticoroziva Gold Fin. Are o tensiune de alimentare de 230 V.

Despre consumul nominal la racire, trebuie spus ca este de 830 W. In privinta consumului nominal la incalzire, trebuie stiut ca este de 770 W. Astfel ca, va avea o capacitate nominala la racire de 3500 W. Cea referitoare la incalzire este de 4000 W. Acest model are un agent de racire de tip R410A.

Caracteristici referitoare la unitatea interna
Despre caracteristica referitoare la dezumificare a acestei parti, trebuie precizat ca este 1.7 l/h. Debitul de aer al unitatii interne este de 930 m3/h. Unitatea interna este silentioasa, avand un nivel de zgomot de 17 dB. Aceasta are si o lungime de 875 mm. Despre latimea sa trebuie stiut ca este de 295 mm. Este potrivita ca inaltime, aceasta fiind de 235 mm. Unitatea interna cantareste 11.5 kg.

Nu in ultimul rand, aceasta este de culoare alba.

Caracteristici referitoare la unitatea externa
Lungiema unitatii externe masoara 870 mm. Mai mult, latimea sa este destul de buna, fiind de 655 mm. Prezinta si o inaltime de 320 mm. Unitatea externa cantareste destul de mult, aceasta fiind de 42 kg. Si aceasta parte este tot de culoare alba.

De altfel, are si un nivel de zgomot de 48 dB.
Trebuie specificat si faptul ca debitul de aer al unitatii externe este de 2400 m3/h.

Aparatul de aer conditionat LG Prestige H12AL este un model cu importante caracteristici de care va va veti bucura cu siguranta. Acestea vor contribui la o atmosfera confortabila, racirea incaperii realizandu-se asa cum trebuie. Pretul este unul potrivit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat LG Prestige H12AL: pentru o incapere racoroasa"

lg prestige h12al_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro