Tehno News RO

Aparat de aer conditionat MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC: o alegere buna


Un aparat de aer conditionat reprezinta o achizitie importanta fiind util pentru zilele calduroase de vara. Cu toate acestea, trebuie sa se tina cont de anumite criterii pentru a va putea bucura de acest aparat. Astfel ca, un aspect important este cel referitor la capacitatea sa de racire. Aceasta trebuie sa fie una potrivita pentru spatiul unde il veti amplasa, pentru a se putea ajunge la temperatura dorita in spatiul respectiv.

Pentru o suprafata de 22 m2 este recomandat un aparat de aer conditionat cu o capacitate generala si de racire de 9000 BTU. Un aparat cu o astfel de capacitate este aparatul de aer conditionat MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC.

Aparat de aer conditionat MIDEA - MS12FU-09HRDN1 DC

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


midea - ms12fu-09hrdn1 dc.jpg

MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC – detalii referitoare la unitatea externa
Acest model este de culoare alba, ceea ce inseamna ca va oferi un aspect placut locuintei. Mai trebuie spus si faptul ca are unitatea externa cu o greutate de 51,6 kg, ceea ce inseamna ca este destul de grea. In ceea ce priveste nivelul sau de zgomot, acesta este ceva mai mare, fiind de 58 dB. Caracteristici referitoare la unitatea interna a aparatului de aer conditionat MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC

Aparat de aer conditionat MIDEA - MS12FU-09HRDN1 DC

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Unitatea interna nu este prea zgomotoasa, nivelul sau de zgomot fiind de 23 dB. Nu este nici prea grea, cantarind doar 8,2 kg. Culoarea unitatii interne este alba.
Aparat de aer conditionat MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC – caracteristici generale
In primul rand, acest aparat de aer conditionat este utilizat pentru casa. Este de tip standard, pentru folosinta rezidentiala. Modelul acesta se poate monta pe perete. Suprafata pe care o acopera este de 22 m2 fiind destul de buna avand in vedere capacitatea sa. Astfel ca, acest model are o capacitate generala de 9000 BTU, fiind potrivit pentru spatiile medii sau mici. In ceea ce priveste capacitatea de racire, aceasta este tot de 9000 BTU. Va puteti bucura de acest aparat de aer conditionat cat mai mult timp pe timp de vara, avand in vedere ca apartine unei clase energetice bune la racire. Clasa energetica este A++ si va reduce destul de mult consumul de energie electrica. Nici incalzirea nu va consuma prea mult curent electric, avand in vedere faptul ca apartine clasei de eficienta energetica A+, fiind una destul de economica.

In ceea ce priveste temperaturile pe care le are acest aparat de aer conditionat, putem spune ca sunt standard. Astfel ca, temperatura minima de operare racire este de -15°C. Maxim, temperatura de operare racire este de -15°C. Cand veti avea nevoie sa incalzit putin atmosfera, puteti seta o temperatura incepand cu cea minima de operare incalzire, aceasta fiind de 25°C. Maxima acestei temperaturi de operare incalzire va fi de 48°C.

Dispune de un filtru de tip antibacterian. Tipul compresorului acestuia este inverter, avand la baza tehnologia inverter, care va economisi destul de mult consumul de curent electric. Are 4 trepte de ventilatie, des intalnite la majoritatea aparatelor. Acest aparat are si functia speciala Sleep, ce va oferi un confort termic pe timpul somnului. De asemenea, include functia climatizare racire. Alimentarea aparatului de aer conditionat are o tensiune de 230 V. Mai dispunde de un agent de racire de tip R-410 A. Referitor la pretul acestui aparat de aer conditionat, trebuie spus faptul ca nu este unul mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat de aer conditionat MIDEA - MS12FU - 09HRDN1 DC: o alegere buna "

midea - ms12fu-09hrdn1 dc_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro