Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Mitsubishi PREMIUM Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1: cu ceva in plus


Produsele noi care apar pe piata cu siguranta vin sa ofere ceva in plus sau asa se intampla in majoritatea cazurilor, indiferent daca este vorba despre alegerea unor electronice, a unor electrocasnice sau a unor produse de climatizare. Aceste lucruri nu sunt insa doar la nivelul de teorie, ci se pot vedea si in ceea ce tine de practica si de caracteristici pe care unele modele noi si moderne le prezinta din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere functional. In aceeasi categorie se pozitioneaza si un model de aparat de aer conditionat precum este modelul Mitsubishi PREMIUM Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1, iar ceea ce ofera nu cred ca are cum sa fie un dezavantaj.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


mitsubishi premium hi-end srk35zs-st src35zs-s1.jpg

Trebuie sa specificam si ceea ce ar putea fi considerat sau ceea ce ar putea constitui un mic dezavantaj pentru acest model si mai exact pretul de achizitie pe care Mitsubishi PREMIUM Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1 il are, dar cred ca acesta ar fi si singurul dezavantaj. Veti avea in locuinta voastra un aparat de aer conditionat cu un aspect deosebit dat de culoarea de titan pe care o are si care se poate integra perfect in orice design ati alege pentru interior. Chiar daca este un model cu o utilizare rezidentiala si de tip standard, nu inseamna ca nu poate fi un model potrivit si pentru locul de munca sau pentru acea situatie in care aveti nevoie de un plus pentru sediul firmei pe care il aveti.

Aparat de aer conditionat Mitsubishi Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Si cu ceva mai bine
Daca pentru instalare conteaza gabaritul sau poate designul pe care cele doua unitati il au, mai trebuie sa va legati si de partea de zgomot pe care il vor produce unitatile in timpul functionarii. Veti avea asadar posibilitatea de a va bucura pentru utilizare de un model de aparat de aer conditionat cu montare pe perete si cu o unitate externa ce produce un zgomot de 62 dB, respectiv o unitate interna ce produce un zgomot maxim de 56 dB. Acest zgomot tine si de treapta la care va fi utilizat, dar tineti totusi cont si de faptul ca Mitsubishi PREMIUM Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1 poate fi prezent pentru deservirea unei suprafete de pana la 36 mp.

O parte a caracteristicilor functionale ce il recomanda pentru deservirea unei asemenea suprafete este si capacitatea pe care o are si care poate fi de 12000 BTU pentru racire, respectiv de 14000 BTU pentru incalzire. Am ajuns deja la unele timpuri de utilizare pentru a obtine temperatura dorita la interior, dar, pe langa acestea, vom putea sa apreciem si partea de prezenta a functiilor de ventilare sau dezumidificare. Tot ca si plus fata de alte modele putem mentiona prezenta unui display de tip LED, a unui controller de tip Wi-Fi, dar si posibilitatea de utilizare a functiei de purificare anti-alergica. Gama in care poate fi insa utilizat Mitsubishi PREMIUM Hi-End SRK35ZS-ST/SRC35ZS-S1 este de la -15 la +46 grade Celsius pentru racire, una de -15 la +25 pentru incalzire, iar functionarea va fi realizata cu un consum de energie pentru clasa A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro