Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU/h: cu adevarat inteligent


Aerul din incaparea in care va petreceti timpul este deosebit de important si va poate influenta intr-o foarte mare masura. De exemplu, vi s-a intamplat vreodata sa aveti dureri de cap fara sa stiti care este motivul? In cele mai multe situatii, o camera neaerisita poate fi un motiv principal pentru acest lucru.

De asemenea, daca este prea cald sau prea racoare intr-o camera, puteti avea o stare de disconfort, simtindu-va fara chef de viata, agitati, nervosi sau mai obositi ca de obicei. Insa, aceasta situatie poate fi evitata daca investiti intr-un aparat de aer conditionat, asa cum este modelul Multisplit, o alegere tot mai populara pentru cei care isi doresc un produs ce se bucura de o reputatie buna.

Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU/h

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


multisplit_3.jpg

Multisplit 2x 9000 BTU/h – detalii demne de remarcat privind acest model
In primul rand, ceea ce surprinde in cazul acestui model este functia sa numita „I feel”. Astfel, acesta este dotat cu un senzor care simte temperatura din incaperea in care este asezat si o transmite mai departe unitatii interioare pentru a putea apoi stabili cat de ridicata sau joasa sa fie temperatura setata. Astfel, scopul aparatului este de a oferi comfortul necesar, indiferent de tipul de activitate care este desfasurat in incape.

Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU/h

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Eficienta sa poate fi considerata sporita, avand in vedere faptul ca aparatul face parte din clasa de eficienta energetica A++. Acest lucru inseamna mai putin de plata la facturile de energie, un lucru deosebit de important pentru familii. Insa asta nu este tot. In cazul in care ceva nu merge bine, aparatul dispune de o functie moderna de autodiagnoza, precum si de una de autodetectie pentru pierdere a agentului de racire.

Utilizatorii au libertatea de a alege din nu mai putin de 12 trepte de viteze, iar in cazul in care ei cauta o ventilare rapida a aerului din incapere se recomanda folosirea functiei Turbo de ventilatie. Aceasta este atat rapida, cat si eficienta. Regimul de functionare pentru incalzire este pana la -20 de grade Celsius, iar de racire poate ajunge pana la -15 grade Celsius. Posibilitatea de eliminarea a condensului este o alta trasatura demna de apreciat, la fel cum este si display-ul care face ca modelul sa fie unul simplu de utilizat. Dincolo de acest lucru, aparatul de aer conditionat poate seta temperatura optita datorita tehnologiei de tipul DC-Inventer care are un rol deosebit si atunci cand vine vorba de economii. Iar in cazul in care va propuneti sa folositi dispozitivul la temperaturi extreme, nu trebuie sa va faceti griji caci el face fata. Nivelul de zgomot este foarte redus.

Expertii spun ca atunci cand vine vorba de modelul de aparat de aer conditionat Multisplit si functia „Clean” este una important, avand rolul de curata unitatea interioara pentru a evita depunerile de praf sau alte asemenea. In felul acesta, aerul va fi mereu curat si proaspat, fara a provoca alergii persoanelor sensibile. O alta dotare importanta este functia de dezghetare inteligenta care asigura confort desavarsit in timpul incalzirii, dar si functia autodetectie scurgeri freon.

Dupa cum puteti observa, lista dotarilor privind acest model este una destul de mare. Insa, trebuie sa recunoastem ca si pretul este unul destul de piperat. Avand in vedere trasaturile anterioare (cele enumerate fiind doar cele mai cunoscute), se poate spune ca modelul de aparat de aer conditionat Multisplit este unul care merita.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Multisplit 2x 9000 BTU/h: cu adevarat inteligent"

multisplit_2.jpg
multisplit_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro