Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW24LT: conditiile conteaza


Cand este vorba despre relaxare, dar si in cazul in care este vorba despre munca, trebuie asigurate unele conditii foarte bune atat in ceea ce priveste mediul ambiant, dar mai ales in ceea ce priveste temperatura incaperii sau camerei in care va aflati. Pentru a face acest lucru si pentru a avea mereu o temperatura optima pentru corpul vostru si pentru sanatatea voastra, nu trebuie sa va bazati pe ceea ce se intampla afara sau poate pe sistemul centralizat de incalzire daca este vorba de iarna. O solutie de avarie sau de rezerva pentru incalzire, dar care este principala cand vine vorba despre racirea aerului din incaperi, este aparatul de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW24LT.

Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW24LT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


osaka nordic inverter ohw24lt_2.jpg

De cele mai multe ori, cand cineva alege un aparat de aer conditionat, se leaga de pretul de achizitie al acestuia, dar asta nu inseamna ca acesta este si cel mai bun criteriu de alegere a unui model. Un mod prin care puteti privi aceasta achizitie poate fi cel al unei investitii pe care o puteti face in locuinta voastra si indirect pentru voi, fiind vorba despre o investitie pe termen lung, ceea ce diminueaza importanta pretului. Daca este sa optati pentru Osaka Nordic Inverter OHW24LT, acesta va fi cu siguranta o investitie foarte buna pentru voi si pentru foarte mult timp datorita modului de realizare si a tehnologiei pe care o aduce in casa voastra.

Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW24LT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Usor de instalat si utilizat
Chiar daca prezenta este importanta, pana la a ajunge la acest lucru este nevoie si de instalarea acestui model in locuinta voastra, dar nu este deloc o problema pentru voi, fiind avantajos si in ceea ce priveste gabaritul. Cum in majoritatea cazurilor cele doua unitati sunt instalate suspendat, greutatea poate fi un criteriu important in alegerea pozitiei, dar si a instalarii modelului Osaka Nordic Inverter OHW24LT. Aceasta instalare se poate face luand in calcul o greutate de 48 kg pentru unitatea exterioara a acestui model si o greutate de doar 15 kg pentru unitatea interioara, insa, pentru instalare va mai fi nevoie si de un kit de instalare care, de regula, se obtine separat.

Tot pentru a alege pozitia celor doua unitati este de recomandat sa tineti cont si de zgomotul pe care aceste unitati il produc si poate fi vorba despre un zgomot de 66 dB pentru unitatea de la exterior si un zgomot de 58 dB pentru unitatea interioara. Cum locuintele sau spatiile pot varia in ceea ce priveste suprafata lor, si capacitatea pe care o are Osaka Nordic Inverter OHW24LT va poate spune daca este un model potrivit pentru ceea ce aveti nevoie.

Aceasta va fi de 24000 BTU pentru functionarea pentru racire si o capacitate de 26000 BTU pentru capacitatea de incalzire. Fiind totusi un model modern, va puteti bucura si de un consum de energie destul de avantajos, mai ales ca este un aparat de aer conditionat cu un compresor de tipul Inverter. Acest lucru asigura acestui model Osaka Nordic Inverter OHW24LT o pozitie in clasa de eficienta energetica A+ la functionarea pentru incalzire si o pozitie in clasa de eficienta A++ la functionarea pentru racirea aerului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Osaka Nordic Inverter OHW24LT: conditiile conteaza"

osaka nordic inverter ohw24lt.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro