Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE, bun pentru o vara mai racoroasa


Vara a venit deja si aparatele de aer conditionat se profileaza a fi o idee din ce in ce mai buna. Totusi, nimeni nu isi cumpara un aparat de aer conditionat doar pentru o vara, asa ca o astfel de investitie este menita sa fie una pe termen lung.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


aparat de aer conditionat samsung ar12jsfpewqnze _3.jpg

Samsung, cu modelul lor AR12JSFPEWQNZE Smart Inverter, ofera o varianta moderna si destul de ieftina, mai ales daca este gasita la oferta. Asadar, cu ajutorul unui astfel de model va puteti bucura de o vara mai racoroasa, dar sa vedem mai intai cat de bun este cu adevarat noul model al sud coreenilor.

Samsung AR12JSFPEWQNZE este un aparat de aer conditionat care arata foarte bine, avand un design elegant si atractiv. Este alb si se potriveste foarte bine in orice incapere. In plus, aparatul are un control destul de clasic, neavand afisaj sau schema de control digital. Acesta poate sa fie un avantaj sau un dezavantaj, depinde de cumparator, dar pana la urma un model simplu nu poate sa incurce pe nimeni.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Raceste si incalzeste cu un consum redus de energie
Cand spunem consum redus, ne referim la un consum redus de energie pentru un aparat de aer conditionat. Acestea nu sunt chiar cele mai economice dispozitive, dar daca luam in calcul verile de la noi, investitia s-ar putea sa fie una inteligenta.

In aceste conditii, aparatul are o clasa de eficienta energetica A la incalzire si A+ la racire. In mod evident, cea din urma este mai importanta, intrucat aduce cu sine un consum mai scazut vara, adica in momentul in care toata lumea isi doreste sa utilizeze un astfel de aparat.

Aparatul are o capacita de racire de 11942 BTU, care poate sa fie setata in patru trepte de racire, in functie de cat de cald este afara. Asadar, este un model destul de flexibil si nu trebuie sa va faceti griji ca temperatura din casa sau din apartament nu este cea potrivita.

Samsung AR12JSFPEWQNZE are un filtru HD, care nu permite impuritatilor sa intre in camera si in acest mod contribuie si la calitatea aerului din incapere. Este de asemenea dotat si cu dezumidificator, are modul de functionare turbo care raceste rapid, dar si modul sleep, care regleaza temperatura si gradul de umiditate perfect pentru o noapte confortabila.

Un element deosebit este sistemul Smart Inverter. Datorita acestuia temperatura dorita este obtinuta mai rapid si cu un consum de energie mai scazut decat la aparatele care nu au aceasta tehnologie. Nu in ultimul rand, aparatul are un sistem de auto curatare si atunci cand se afla in stare de repaos nu consuma energie electrica.

Asadar, Samsung AR12JSFPEWQNZE este un foarte bun aparat de aer conditionat, care functioneaza tot timpul la cea mai buna capacitate. Este un ajutor foarte bun pe timp de vara, dar poate sa fie util si cand temperaturile de afara scad. Este adevarat ca exista si aparate mai aratoase, dar in conditiile unei functionari impecabile, acest lucru este secundar. Iar raportul calitate pret este foarte bun, facand din aparat unul in care merita investit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Samsung AR12JSFPEWQNZE, bun pentru o vara mai racoroasa"

aparat de aer conditionat samsung ar12jsfpewqnze.jpg
aparat de aer conditionat samsung ar12jsfpewqnze _2.jpg
aparat de aer conditionat samsung ar12jsfpewqnze _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro