Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU: fara grija caldurii


Posibilitatea de a avea o temperatura optima poate fi legata de regula de doua anotimpuri si anume de vara sau de iarna, insa ceea ce poate face diferenta sunt masurile pe care le luati in ceea ce priveste asigurarea nivelului de confort termic dorit. Un mod prin care puteti sa faceti acest lucru este apeland la utilizarea unui aparat de aer conditionat care sa va scape de disconfortul cauzat de caldura din vara dar care sa va ajute si in ceea ce priveste incalzirea pe timpuri mai reci.

Samsung AR12MSFPEWQNEU poate fi exact modelul care sa faca acest lucru si asta chiar daca la prima vedere nu pare mai mult decat un simplu si banal aparat de aer.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


samsung ar12msfpewqneu.jpg

Ceea ce are de oferit acest model este cu siguranta mai mult decat un aparat de aer conditionat pentru a va racori, dar pana la ceea ce ofera trebuie sa vedem totusi cum puteti sa il aduceti acolo unde aveti nevoie. Fiindca Samsung AR12MSFPEWQNEU este un model cu o destinatie rezidentiala puteti totusi sa va bucurati de utilizarea acestuia si in cadrul unui birou sau a unui loc de munca si fara foarte multe probleme.

Dupa alegerea locului ce urmeaza sa fie deservit de acest model sa vedem cum poate fi instalat avand pentru unitatea interna o dimensiune de 820 x 215 x 285 mm si o greutate de 8 kg. Pentru exterior si pentru montarea unitatii externe ceea ce trebuie sa faceti este sa asigurati un spatiu de 660 x 242 x 475 mm dar sa tineti cont si de greutatea de 22.8.

Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Si fara grija in general
Putem observa destul de usor ca este un model destul de performant fata de alte modele si din prisma gabaritului pe care il au cele doua unitati dar si datorita faptului ca este recomandat a fi utilizat pentru un spatiu de 35 mp.

Toate aceste elemente fac din Samsung AR12MSFPEWQNEU modelul potrivit si mai putem trece pe lista de beneficii si partea de operare pentru racire intre temperaturi de -5 si +46 grade celsius iar pentru incalzire intre -15 si +24. Pentru toate utilizarile mai putem sa ne orientam in privinta eficientei si cu ajutorul capacitatii de functionare, fiind una de 11942 BTU pentru racire dar si pentru incalzire. De multe ori ceea ce poate conta in cadrul unei locuinte este si linistea acesteia iar un aparat de aer conditionat poate aduce un plus de zgomot in interior. Daca se alege insa Samsung AR12MSFPEWQNEU nu veti avea probleme in acest sens intrucat nivelul de zgomot pe care il poate produce variaza functie de modul de utilizare intre 21 dB si maxim 42 dB.

Acest zgomot poate fi influentat si de functiile pe care le veti utiliza si care sunt in principal cele clasice, dar mai vin insotite si de unele precum night mode, auto curatare, super silent sau powerful. Pentru liniste in privinta consumului de energie aferent utilizarii si functionarii ceea ce o sa vi se para cu siguranta avantajos este functia power save si pozitionarea in clasa de eficienta anergetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Samsung AR12MSFPEWQNEU: fara grija caldurii"

samsung ar12msfpewqneu_3.jpg
samsung ar12msfpewqneu_4.jpg
samsung ar12msfpewqneu_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro