Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, aparat de aer conditionat acceptabil ca valoare


Daca iti doresti un aparat de aer conditionat si nu ai un buget foarte mare de achizitii la dispozitie, iti poti indrepta atentia, precum in cazul majoritatii aparatelor electrocasnice, la un model romanesc. Unul din producatorii de la noi este si Star-Light care, desi este si unul dintre cei mai noi, a demonstrat ca poate avea produse de calitate respectabila.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 mai 2018


aparat de aer conditionat star-light acm-12bin.jpg

Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN este, ca multe alte produse ale firmei, mai ieftin decat majoritatea aparatelor de la alti concurenti. Si, pe langa asta, ofera si alte cateva avantaje, desi in general nu reuseste sa straluceasca.

Asadar, un mare avantaj in privinta acestui aparat de aer conditionat este faptul ca se livreaza impreuna cu kit-ul de instalare. Acesta contine trei tevi de cupru care pot sa acopere o distanta de maxim trei metri, asa ca, daca ai nevoie de mai mult va trebui sa cumperi tu, dar oricum este o economie. Si daca luam in considerare ca aparatul nici nu este unul prea scump, cu siguranta el poate sa fie considerat unul dintre cele mai economice de pe piata.

Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 mai 2018


Performante si dotari decente, dar nimic spectaculos
Deja am spus ca aparatul este unul cu ajutorul caruia poti face economii, clasa energetica fiind un argument in plus in aceasta privinta. La racire, adica ceea ce conteaza cel mai mult, aceasta este A++, la incalzire doar A+. Totusi, o buna parte din aparatele mai scumpe au clase de eficienta energetica inferioare si daca ne gandim ca de regula un aparat de aer conditionat poate sa consume destul de mult, atunci faptul ca Star-Light ACM-12BIN mai scade din cheltuieli nu poate fi decat un lucru bun.

In ceea ce priveste capacitatea de racire, acest aparat de aer conditionat are 12000 BTU, adica poate sa faca fata unui apartament cu doua sau trei camere. Asadar, romanul de rand il poate gasi chiar foarte util.

Ca functii suplimentare, desi in mod cert se putea si mai bine, pentru un model relativ ieftin, Star-Light ACM-12BIN nu sta chiar rau. Are dezumidificator, ceea ce inseamna ca poate sa mentina in camera nivelul optim de umiditate, timer pentru a fi setat asa cum isi doreste proprietarul, mod turbo pentru racire rapida, dar si sleep mode, pe timp de noapte puterea sa reducandu-se pentru a asigura un somn la temperatura perfecta si in deplina siguranta. Din pacate, filtrul utilizat este unul obisnuit, care nu retine chiar in totalitate praful din camera. Totusi, acesta ramane singurul minus evident al aparatului.

Nici aspectul nu este unul banal, aparatul aratand destul de bine pe perete. Are si un afisaj pentru temperatura, iar controlul se realizeaza foarte usor prin intermediul a patru butoane (auto, defrost, timer si run).

Asadar, Star-Light ACM-12BIN este un aparat de aer conditionat care isi poate face treaba la un nivel acceptabil. Este si ieftin si odata cu el primesti si kit-ul de instalare. Mai trebuie sa platesti insa si instalarea, dar acest lucru se intampla in cazul majoritatii aparatelor, asa ca acest aspect nu scade nimic din valoarea aparatului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 25 mai 2018 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN, aparat de aer conditionat acceptabil ca valoare"

aparat de aer conditionat star-light acm-12bin _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro