Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI: dispozitivul 4 in 1


Cu toate ca in momentul de fata se gasesc o multitudine de tipuri de aparate de aer conditionat, unul cu adevarat complex, modern, inteligent si cu functii de ultima generatie nu se gaseste la tot pasul. Un bun exemplu in acest sens este chiar aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI ce reuseste rapid si eficient sa indeplineasca 4 functii esentiale: racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie.

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


vivax acp-18ch50aevi.jpg

Atunci cand se doreste a se crea confortul ideal intr-o incapere, nu ar trebui sa se faca deloc rabat de la pret si nici de la specificatii. Acest dispozitiv, de altfel, prezinta cele mai noi functii. De exemplu, pe langa faptul ca poate fi usor controlat cu ajutorul oricarui dispozitiv conectat la Wi-Fi, are un design absolut imaculat, beneficiaza de un ionizator si totodata dispune de clasificare energetica A++ .

Acest aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI intruneste chiar si cele mai ridicate standarde impuse de Uniunea Europeana. Asadar, cei care intr-adevar pun pret pe calitate, vor avea in vedere acest minunat dispozitiv.

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Eficienta si specificatiile aparatului de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI
Cuvantul ce defineste cel mai bine acest produs este calitatea, iar acest lucru e foarte usor de observat, nu doar la o prima vedere, ci tinand cont si de micile detalii ce il definesc. Un mare plus al acestui aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI consta in faptul ca poate fi controlat rapid si usor de oricine, de oriunde, doar cu ajutorul unui dispozitiv conectat la Wi-Fi, fie ca e vorba de un smartphone, o tableta sau un laptop. Setarile ii pot fi modificate, insa, de asemenea, poate fi si pornit sau oprit din functiune. In acest fel se va putea si economisi considerabil.

Capacitatea acestuia de racire e de 18000 BTU, iar de incalzire tot de 18000 BTU, ceea ce e foarte bine. De asemenea, eficienta energetica de incalzire e A+, iar cea de racire A++. Temperatura minima de operare racire este de 15 grade Celsius, cea maxima de 50 grade Celsius, temperatura minima de operare inalzire e de -20 grade Celsius, iar cea maxima de 24 de grade Celsius.

Alte aspecte ce stau la baza bunei functionari a acestui produs sunt: autodiagnoza, autodetectia pierdere refrigerant, Standy1W, filtru suplimentar Cold Catalyst, filtru suplimentar Bio Filter, functie Turbo de ventilatie, protectie robineti, dezghetare inteligenta, functie „Mute”, functie „ECO”, functie „I feel”, functie Anti-inghet 8 grade Celsius, posibilitatea eliminarii condensului stanga/dreapta, Display digital, precum si multe altele. Ca si specificatii tehnice, important de mentionat sunt tensiunea de alimentare de 220 V, consumul nominal la racire de 1643 W, consumul nominal la incalzire de 1542 W, capacitatea nominala la racire de 1.64 KW, capacitatea nominala la incalzire de 1.54 KW, precum si agentul de racire R-410 A.

Este totodata si un dispozitiv de dimensiuni medii, ce ii permite sa fie montat in orice incapere, fara a ocupa exagerat de mult spatiu.

Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI are o lungime de 800 mm, o latime de 333 mm, o inaltime de 554 mm, precum si o greutate de 38 kg. Astfel, este un dispozitiv super inteligent ce va aduce un plus de confort si de design oricarei incaperi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Vivax ACP-18CH50AEVI: dispozitivul 4 in 1"

vivax acp-18ch50aevi_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro