Tehno News RO

Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA: in orice zi


Asocierea dintre un aparat de aer conditionat si o locuinta sau un loc de munca se face de regula in timpul verii, dar asta nu este tocmai varianta cea mai buna intrucat un astfel de aparat de aer conditionat nu poate fi limitata. Alegerea insa a unui model potrivit tine de ceea ce aveti nevoie sau mai bine spus si functie de ce spatiu vreti ca acesta sa deserveasca, indiferent de anotimpul de afara sau poate indiferent de temperatura. Puteti astfel sa dati peste un model precum VORTEX VAI-A1217FA care va ofera posibilitatea de a vedea totul cu alti ochi si posibilitatea de a va bucura de un nivel optim.

Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


vortex vai-a1217fa.jpg

Conexiunea dintre valoarea temperaturii din locuinta voastra si nivelul de confort nu este una aleatorie intrucat in zilele toride de vara cu siguranta veti avea nevoie cand ajungeti acasa sa va simtiti in largul vostru. Pentru cazul in care alegerea voastra pentru obtinerea acestei temperaturi este data de un model VORTEX VAI-A1217FA beneficiile sunt cu siguranta multiple, dar cunoasterea specificatiilor este pana la urma ceea ce va poate spune despre cat de fiabil si potrivit poate fi acest model.

Pentru inceput vom putea sa ne legam de partea de instalare, si mai exact despre faptul ca in privinta gabaritului unitatea externa are o greutate de 27.5 kg, iar pentru unitatea interioara aceasta greutate este de 8.5 kg. In materie de aspect si de design nu exista foarte multe elemente si caracteristici care sa puna acest model in evidenta intrucat atat partea interioara cat si cea exterioara nuanta este una alba.

Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Oricand doriti
Dupa cum am spus nu trebuie ca acest model sa fie asociat doar cu anotimpul de vara intrucat veti putea sa va bucurati si de posibilitatea de a utiliza un astfel de model VORTEX VAI-A1217FA, si pentru a incalzi locuinta sau poate biroul in timp de iarna sau cand este nevoie. Pentru partea de utilizare insa veti putea sa va legati pentru acest model si de zgomotul pe care cele doua unitati il produc in timpul functionarii, si poate fi vorba despre nivelul de 56 dB pentru unitatea externa si unul de maxim 50 dB pentru unitatea interna. Pentru unitatea interna mai avem ca si caracteristici importante si debitul de aer pe care il ofera, iar valoarea este una de 460 mc/h, insa veti mai avea si partea de utilizare pentru dezumidificare prin capacitatea de 1l/h.

Utilizarile unui aparat de aer conditionat sunt dupa cum se cunoaste pentru racirea locuintei sau poate pentru incalzirea acesteia, dar in acelasi timp veti avea si functia de dezumidifcare sau cea de ventilare. In toate utilizarile veti avea de vazut si modul in care caracteristicile pe care le prezinta VORTEX VAI-A1217FA vor infuenta acest lucru, si poate fi vorba despre capacitatea generala de 12000 BTU. Veti avea si partea de eficienta energetica a acestui model, iar faptul ca este pozitionat in clasa A+ pentru racire dar si pentru incalzire nu fac decat ca acest model sa fie prietenos cu factura dvs.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat VORTEX VAI-A1217FA: in orice zi"

vortex vai-a1217fa_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro