Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter: aveti incredere in acest model


Exista foarte multe doamne, domni sau domnisoare care refuza sa investeasca intr-un aparat de aer conditionat, spunand ca acesta le poate provoca dureri de cap sau le poate afecta sanatatea, provocand alergii sau facandu-i sa raceasca mult mai usor. Insa, acest lucru nu este adevarat. Un aparat de aer conditionat precum Vortex VAI-T12LCSV Inverter este creat pentru a improspata aerul si nu neaparat pentru a-l raci. Iar in zilele toride de vara, este recomandat ca aparatul sa fie pornit, iar apoi utilizatorii sa iasa din incapere, pana cand acesta reuseste sa raceasca aerul. Cand acestia revin in incapere, aparatul poate fi dat foarte incet sau chiar oprit. Iarna, cand afara este foarte rece, dispozitivul este un tovaras pe cinste atunci cand vine vorba de incalzirea camerei.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


vortex vai-t12lcsv inverter.jpg

Vortex VAI-T12LCSV Inverter - ce trebuie sa stiti despre acest model?
Inainte de a aseza produsul in cosul virtual de cumparaturi, iata cateva detalii care v-ar putea fi de folos. In primul rand, modelul marca Vortex are o capacitate buna de 12000 BTU, nefiind cel mai puternic, dar nici unul dintre cele mai slabe modele de pe piata. Aspectul sau este unul clasic, culoarea fiind alba.

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Desi modelul este unul rezidential, noi credem ca el ar putea fi asezat si in birourile de mici dimensiuni pentru a oferi confort celor care isi petrec timp acolo. Si avand in vedere ca efortul intelectual este unul ridicat, este nevoie ca atmosfera sa fie una placuta. Deci, nici prea cald, nici prea rece. Produsul este unul standard, fiind usor de montat pe perete. Cei care au incercat deja produsul spun ca el poate acoperi o suprafata de 25 de metri patrati. Capacitatea generala este cea mentionata anterior, respectiv 12000 BTU, si atunci cand vine vorba de incalzire, dar si de racire.

Consumul acestui model este destul de redus, deoarece el face parte din clasa A+ de eficienta energetica pentru incalzire si clasa A++, de eficienta energetica pentru racire. Temeratura minima de operare pentru racire este -10 grade Celsius, iar cea de incalzire este de - 15 grade celsius. Filtrul acestui model este unul special, fiind de tipul antibacterian. El are un compresor rotativ si trei trepte de ventilare dintre care utilizatorul poate alege. Modelul este de tipul Inventer si are inclus in pachet chitul de instalare. Insa, chiar si asa, se recomanda apelarea la un expert care se poate ocupa de acest lucru. Dezumidificarea este una dintre optiuniunile care fac din acest model o alegere de top. Nivelul de zgomot pentru unitatea interna este de 50 dB.

Lungimea dispozitivului este de 770 mm. latimea este de 180 mm, iar inaltimea este de 240 mm. Greutatea nu este mare, aceasta fiind de 8 kg.

Demn de remarcat este si coeficientul de randament sezonier de la racire SEER, acesta fiind de 6,1. Cel de incalzire de tipul SCOP este de 4. Din pacate, insa, acest model nu poate fi controlat si prin Wi-fi. Insa, in rest, trasaturile sunt unele bune.
Modelul este de calitate, ceea ce face ca pretul sa fie justificat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Vortex VAI-T12LCSV Inverter: aveti incredere in acest model"

vortex vai-t12lcsv inverter_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro