Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418: aparat de aer conditionat de capacitate mare si calitate premium


Un aparat electrocasnic de calitate premium, oricare ar fi el, merita cumparat cu siguranta. Si cand ne referim la un aparat care este in stare sa ofere mai mult decat celelalte, este clar ca investitia care este necesara achizitionarii lui este una care merita.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


aparat de aer conditionat whirlpool spiw 418.jpg

Un aparat de aer conditionat care respecta intrutocmai cerintele de mai sus, este Whirlpool SPIW 418 Inverter, acesta fiind din toate punctele de vedere un model care va face o treaba excelenta in asigurarea unui nivel optim de confort in locuinta celor care il cumpara, oricat de mare ar fi aceasta.

O capacitate de racire mai mare si foarte multe sisteme utile
Un prim aspect foarte important al acestui aparat de aer conditionat este capacitatea de racire, care este una superioara, de 18000 BTU. Acest lucru inseamna ca aparatul poate sa deserveasca o suprafata mai mare, potrivita unui apartament cu trei camere sau unei vile. Si toate acestea vin la pachet cu un consum de energie destul de redus, Whirlpool SPIW 418 Inverter avand clasa energetica A++.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 418

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Dincolo de acest factor foarte important in achizitionarea unui aparat de aer conditionat, la fel de avantajoase sunt si celelalte dotari de care se bucura modelul. Pornind de la modul de utilizare (acesta este insotit de o telecomanda cu afisaj pentru grade cu care se realizeaza toate setarile), aparatul este unul de calitate premium in toate privintele.

Asa cum se intampla cu majoritatea produselor Whirlpool, si acesta este dotat cu tehnologia Al saselea simt, care insa functioneaza in sensul obisnuit al unui aparat de aer conditionat. Cu alte cuvinte, sistemul este responsabil cu toate setarile aparatului. In primul rand, acesta distribuie aerul in toate directiile, pentru ca locuinta sa se raceasca intr-un mod cat mai uniform si placut. Si toate acestea se realizeaza cu un consum redus de energie electrica, datorita sistemului Inverter.

Tot cel de-al saselea simt se ocupa si cu setarea modului de functionare pe timpul noptii. In aceasta perioda, temperatura trebuie sa fie un pic mai ridicata, dar nici sa se incalzeaza prea tare, asa ca modul Sleep este mai mult decat binevenit. Si timerul este prezent, proprietarul putand stabili ca aparatul sa porneasca la o anumita ora.

Pe langa confortul proprietarului, un aparat precum Whirlpool SPIW 418 Inverter este benefic si pentru sanatatea acestuia. Modelul este dotat cu dezumidificator, dar si cu un filtru HD si Hepa, cababil sa elimine in proportie de 90 % praful din locuinta.

Ca orice produs insa, nici acesta nu este unul perfect, dar problemele sale nu tin de utilitate sau de tehnologia folosita, ci mai mult de pachetul cu care vine. Asadar, aparatul nu are kit de instalare inclus, acesta trebuind cumparat separat.

Acestea fiind spuse, Whirlpool SPIW 418 Inverter ramane totusi un aparat de cea mai inalta calitate, unul care poate sa fie extrem de folositor chiar si pentru locuintele mai mari. In plus, este foarte performant si dotat cu toate sistemele moderne care sunt menite sa ofere celui care il foloseste gradul optim de confort si siguranta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro