Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422: Alege intotdeauna aparate performante


In ziua de astazi, avem nevoie de confort in toata casa, mai ales pe timp de vara, datorita temperaturilor caniculare de afara, temperaturi ce ne pot produce un disconfort termic. Fie ca este vara si nu doriti sa aveti si in casa insuportabila caldura, fie ca este iarna si doriti sa mentineti o temperatura optima, un aparat de aer conditionat este ceea ce aveti nevoie. Daca sunteti dispusi sa aveti un aparat de aer conditionat cu o capacitate mare, design elegant si un consum foarte mic, atunci Whirlpool SPIW 422 ar putea fi solutia ideala.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


aparat de aer conditionat whirlpool spiw 422.jpg

Inca de la designul elegant ce vine cu un afisaj LED ascuns si cu sigla producatorului scrisa la fel de elegant, recomanda aparatul si pentru cele mai moderne si pretentioase incaperi. Pentru a sti unde sa il pozitionati, va informam ca are o dimensiune a unitatii interioare de 1173 x 315 x 238 mm si o greutate de aproximativ 13 kg. De asemenea, noul design al ventilatoarelor, atat cel intern cat si cel extern, creste eficienta fara a modifica nivelul de zgomot, dar si un flux mai mare de aer la acelasi nivel de zgomot.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW 422

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Al 6-lea simt pentru confortul tau
Capacitatea de racire a Whirlpool SPIW 422 este de 22178 BTU si cea de incalzire, putin mai mare, de 23202 BTU, ceea ce va permite utilizarea aerului si in incaperi mari si foarte mari, randamentul fiind unul foarte bun. Daca va intrebati de consumul de energie, trebuie sa stiti ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica la racire A++, iar la incalzire A. Pe partea de filtrare si purificare, are inclus un filtru HD (densitate inalta) ce retine cu pana la 90 % din particulele de praf si un filtru aditional HEPA plus Catechin, dar si functia deosebit de importanta pentru un aer mereu curat, functia Auto Clean (auto curatare).

Ca si alte functii disponibile, vine cu functia al 6-lea simt ce detecteaza cu ajutorul unui microprocesor prezent in interiorul aparatului si, mai apoi, controleaza fluxul de aer in consecinta. Astfel, veti avea si o economisire la facturile de electricitate de pana la 20 %. In acelasi timp, aceasta functie reporneste la modul presetat dupa o intrerupere de curent, dar puteti seta aparatul cu functia On/Off Timer cu al 6-lea simt in functie de ora de pornire sau oprire, dar si durata de functionare. Alte functii mai sunt cea de ventilare, dezumidificare, power save si functia jet. Trebuie sa mai stiti ca, pentru control, dispune si de telecomanda, ce, datorita senzorului existent pe aceasta, transmite catre unitatea interna temperatura existenta in locul unde se afla telecomanda si poate seta temperatura dorita mult mai usor.

Daca doriti sa achizitionati acest aparat de aer conditionat, trebuie sa mai stiti ca functioneaza silentios, zgomotul unitatii interioare fiindde 50 dB si are si operare in mod Silent. De asemenea, daca intampinati o problema tehnica, va veni in ajutor functia Auto Diagnostic ce va va arata exact ce defectiune anume intampinati, deci nu mai trebuie sa chemati de fiecare data pe cineva specializat. Ca si pret, aparatul este mai scump decat cele de pe piata, insa beneficiaza de tehnologie moderna, consum mic si filtre superioare. Mai ramane doar sa va hotarati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro