Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF: modelul ideal tie


Aparatul de aer conditionat asigura temperaturi care sunt mai apropiate de cele ideale, reusind astfel sa poti mentine incaperea la temperaturi constante fara mult efort. Astfel vei putea fi mai eficient, vei avea un somn mai relaxat si mai linistit si nu vei mai avea probleme nici cu frigul nici cu caldura excesiva. Este important sa alegi modelul perfect pentru tine care sa indeplineasca toate cerintele de care tu tii cont si pe care le consideri importante, iar asa vei sti cu siguranta ca ai facut alegerea cea mai buna si vei avea modelul pe care ti-l doresti. Poti opta cu incredere pentru modelul de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF care se face remarcat dintre produsele similare.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


whirlpool spiw412a2wf.jpg

Detalii despre modelul de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF
Aparatul de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF are clasa de eficienta energetica A++ care inseamna de fapt o economie considerabila la facturi, precum si control Wi-Fi. Modelul mai dispune de tehnologia al 6-lea simt, filtru HD + Hepa + Silver Ion, precum si functie de autorestart si de dezumidificare.

Astfel, vei fi sigur ca acest model iti indeplineste toate cerintele si va putea fi folosit cu usurinta si in siguranta in orice zona a casei, mentinand temperatura constanta si aducand in interior aer cat mai curat cu putinta. Modelul de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF este utilizat pentru case si locuinte, fiind montat pe perete, ocupand o suprafata de 25 de m2. Capacitatea generala a produsului fiind de 12000 BTU, capacitatea de racire de 11942 BTU, iar cea de incalzire de 13306 BTU.

Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Clasa de eficienta energetica pentru racire este de A++, iar pentru incalzire de A+. Temperatura minima de operare la incalzire este de -7 grade Celsius. Filtrul este de tip HD Hepa Silver Ion, reusind sa filtreze majoritatea prafului si a alergenilor din atmosfera pentru a te asigura ca in casa vei avea mereu aerul curat si proaspat. Tipul de compresor este Rotary, modelul include si inverter.

Coeficientul randamentului sezonier la racire SEER este de 6.1, coeficientul randamentului sezonier la incalzire SCOP este de 4, coeficientul randament la racire EER este de 3.3, iar coeficientul randament la incalzire COP este de 3.7.

Unitatea interna a modelului de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF are nivelul de zgomot cuprins intre 19 si 40 dB, culoarea alba pentru a putea fi cu usurinta montat in orice incapere, greutatea de 8.5 kg si dimensiunile de 888x217x270 mm.

Tensiunea la alimentare este de 230V, capacitatea nominala de racire este de 1060 W, cea de incalzire de 1025 W, iar agentul de racire este R410A. Functiile modelului includ dezumidificare, ventilatie, incalzire,racire, tehnologie Wi-Fi care iti permite sa reglezi aparatul chiar si atunci cand nu esti in preajma cu ajutorul aplicatiei pe telefon. Alte functii speciale sunt telecomanda,sleep/night mode, auto curatare, auto restart, timer, functia jet,dezghetare automata, the 6th Sense Controller, super silent si power save.

Daca te-ai hotarat sa alegi un produs care sa faca fata cerintelor tale si care sa aiba un pret accesibil, precum si functii de calitate care sa asigure o atomosfera cat mai placuta in casa ta, poti alege modelul de aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF si te vei bucura cu siguranta de rezultate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Whirlpool SPIW412A2WF: modelul ideal tie"

whirlpool spiw412a2wf_3.jpg
whirlpool spiw412a2wf_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro