Tehno News RO

Aparat de aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX: noua calitate


Accesand situl web al unul magazin online, vei gasi foarte multe modele de aer conditionat. Chiar daca acestea tind sa aiba, in general, cam aceleasi tipuri de design, ceea ce poate sa faca un astfel de aparat reprezinta adevarata diferenta, de aceea, trebuie sa cercetezi amanuntit fiecare model care iti place, incepand cu acest aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX, care este considerat unul bun.

Aparat de aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


york monte rosa yhke12ze-mjorx.jpg

Acesta este un produs standard care are suprafata de montare pe un perete si acopera o suprafata de 25 de metri patrati, 35 de metri patrati. Capacitatea sa generala este de 12000 BTU, care este egala cu cea de racire. Eficienta energetica la incalzire a acestui aparat este egala cu clasa A+, la care se adauga si eficienta energetica de racire, care include aparatul intr-o clasa si mai buna, clasa A++.

Temperatura maxima de operare racire e de +50 de grade Celsius, iar temperatura minima de operare incalzire e de -15 grade Celsius. Filtrul de care dispune acest aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX este de tip High Density Filter. Modelul are cinci trepte de ventilator si dispune, de asemenea, si de Inverter.

Aparat de aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Despre unitatea interna si cea externa
Unitatea interna a acestui aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX are o lungime de 805 milimetri, o latime de 194 de milimetri si o inaltime de 285 de milimetri. Greutatea sa e de 7.2 kilograme. Nivelul de zgomot pe care il produce unitatea interna este scazut, de doar 41 de decibeli, facand-o sa fie foarte silentioasa.

Unitatea externa de care dispune modelul prezentat are o lungime de 770 de milimetri, o latime de 300 de milimetri si o inaltime de 555 de milimetri. Greutatea sa este de 25.2 kilograme. Nivelul de zgomot pe care il inregistreaza aceasta unitate este mai ridicat, de 56 de decibeli, insa tot nu intra in categoria zgomotelor care sunt cu adevarat deranjante. Atat unitatea interioara, cat si unitatea exterioara, au culoare alba, facand aparatul sa fie usor de introdus in orice camera, fiind asortat fara probleme cu restul lucrurilor din incaperea respectiva. Ca functii speciale, produsul se bucura de uscare, posibilitatea de detectare a scurgerilor agentului frigorific, dar si masurarea automata a aerului. Consumul nominal la racire este de 1580 W, fiind doar putin mai mare decat consumul nominal la incalzire, care atinge valoarea de 1510 W.

Agentul de racire este de tip R410a. Un alt aspect demn de luat in seama la acest aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX este faptul ca dispune de o garantie extraordinara, de 36 de luni, mult mai lunga decat cea tipica, ceea ce te faca sa prinzi incredere mai mare in aparat. De aceea, multi oameni chiar aleg acest produs, fiind unul cu adevarat atractiv, din toate punctele de vedere.

Ultimul aspect, dar nu si cel din urma, este cel al pretului, acesta fiind motivul suprem pentru care, alaturi de toate celelalte avantaje, ai lua in considerare sa cumperi acest model de aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX, care te va ajuta sa treci cu bine peste perioadele cu temperaturi neplacute.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat de aer conditionat York Monte Rosa YHKE12ZE-MJORX: noua calitate"

york monte rosa yhke12ze-mjor_3.jpg
york monte rosa yhke12ze-mjorx_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro