Tehno News RO

Aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB: 1900 W putere


Nimanui nu-i place sa stea sa calce rufele, de aceea, exista optiuni tot mai moderne, care au rolul de a te ajuta sa faci acest lucru nu doar mai usor, ci si mult mai rapid, tinand cont de ce fel de functii moderne are respectivul aparat pe care l-ai ales.

Modelul de aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB e unul foarte special, pe care poti miza, fiind unul care se poate deosebi usor de alte aparate similare.

Aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


steam one hu190gb.jpg

Detalii despre aparat
Acest aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB este unul care se poate face remarcat prin mai multe lucruri, printre acestea numarandu-se puterea de 1900 W, un debit de abur de 42 de grame pe minut, o capacitate de 1.2 litri, alimentarea la 230 V – 50 Hz, o temperatura a aburului de pana la 98 de grade Celsius, un sistem de decalcifiere si o manusa de protectie pentru a proteja hainele.

Aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Dispozitivul este de tip aparat de calcat cu abur si fier de calcat vertical. Talpa sa e facuta din otel inoxidabil. Puterea sa e de 1900 W, iar greutatea pe care o are aparatul e de 8.6 kilograme. Culoarea acestui produs este negrul, ceea ce ii ofera un aer mult mai elegant si rafinat. Debitul de aer produs de acest aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB este de 40 de grame pe minut. Produsul permite, evident, calcarea pe verticala, acesta fiind avantajul cel mai mare pe care il ofera dispozitivul si care il face sa se diferentieze de alte modele de fier de calcat.

Ca functii speciale, dispozitivul include functia anti-calcar si oprirea automata.

Modelul acesta de aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB are o putere mare, de 1900 W, iar timpul de incalzire necesar este foarte scurt, de doar un minut, facandu-l sa fie foarte eficient si usor de folosit – aproape instant. Cablul de care dispune aparatul are lungimea de 2.5 metri, iar furtunul are o lungime de doi metri.

Aparatul are un design cu totul diferit, fiind alcatuit din partea inferioara, care se poate asemana unui incarcator de telefon, intr-o varianta mai mare, din care ies cablul si furtunul, acestea fiind sustinute de o bara, atunci cand e nevoie, in partea superioara existand un umeras care te lasa sa agati acolo hainele dorite, ca pantalonii, sacoul, rochiile etc, pentru a le calca mult mai usor, fara nicio problema, usurandu-ti munca foarte mult astfel, datorita acestui design distinct.

Modelul are culoarea neagra, ceea ce il face sa fie unul care se bucura de un aspect exterior placut, fara indoiala, de aceea si multi oameni il aleg, acest produs fiind unul pe care il poti aseza oriunde in casa, pentru ca se va putea integra foarte usor cu restul camerei. Avand in vedere toate aceste lucruri, dar si un cost de achizitionare accesibil, modelul de aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB este unul in care poti investi linistit, fiind unul pe care te poti baza de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Fiare De Calcat

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat de calcat vertical cu abur Steam One HU190GB: 1900 W putere"

steam one hu190gb_3.jpg
steam one hu190gb_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro