Tehno News RO

Aparat Foto DSLR Sony A77 II: Cele mai reusite poze


Momentele importante din viata, si nu numai, trebuie sa le imortalizam pentru a ni le aduce aminte dupa o perioada de timp, atunci cand ne este dor de acele amintiri. In acest sens, este necesar sa avem un aparat foto de calitate, un aparat foto care sa faca cele mai bune poze, astfel incat sa surprindem inclusiv detalii ce, de multe ori, fac dintr-o poza o amintire speciala. Aparatul foto DSLR Sony A77 II poate fi una dintre cele mai bune alegeri deoarece caracteristicile sale sunt printre cele mai bune.

Aparat Foto DSLR Sony A77 II

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


dslr sony a77 ii.jpg

In ceea ce priveste designul, avem in fata un aparat foto de tip DSLR cu un aspect compact, o greutate de 647 g, culoarea negru si se poate manevra foarte usor pentru a surprinde cele mai bune cadre. Blitzul este unul integrat si are o serie de moduri de lucru blitz, printre care oprit, auto, dar si sincronizare lenta, sincronizare blitz spate, de umplere sau puteti opta pentru sincronizarea de mare viteza. Pentru ca pozele sa fie perfecte, are si modul de lucru blitz cu eliminare efect ochi rosii, astfel ca toate pozele, indiferent de unde va fi lumina mai puternica, vor avea persoane fara ochi rosii, atunci cand in cadru apar fetele acestora. Trebuie sa mai stiti ca aparatul foto DSLR Sony A77 II are si un mod de lucru wireless pentru a facilita lucrul cu acesta. Ecranul LCD are o dimensiune de 3.0 inch, iar vizorul electronic de 0.5 inch, totul pentru a obtine cele mai speciale fotografii si un mod de lucru facil.

Aparat Foto DSLR Sony A77 II

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Caracteristici pe gustul fiecaruia
In ceea ce priveste rezolutia senzorului, avem 24,3 MP, iar dimensiunea sa este de 23.5 x 15.6 mm. Procesorul de imagine este printre cele mai bune de pe piata, un BIONZ X, iar un alt aspect este legat de cele 15 puncte de focalizare pe care le are. Obiectivul are o constructie de 16 elemente in 13 grupuri, montura este un Sony A si distanta focala o avem de 16-50 mm. Diafragma este de 2.8 si viteza obturator de 1/8000 secunde. Caracteristicile de captare a imaginii sunt unele ce, cu siguranta, reflecta pretul sau, chiar daca poate parea unul ridicat. Avem posibilitatea de a capta pana la 12 cadre pe secunda si a alege rezolutii de la 6000 x 4000 pana la 12.416 x 1.856 pixeli sau altfel spus 23M panoramica orizontala. Sensibilitatea ISO este de tip Auto 100-51200, iar balansul alb poate fi atat auto cat si lumina de zi, incandescent, innorat, umbra sau filtru color. Pentru amintiri de neuitat, puteti alege dintre o serie de efecte foto, dar si poze in formate diferite precum RAW sau JPEG. Mai beneficiati si de o declansare automata de 2/10 secunde si stabilizator de imagine.

In ceea ce priveste realizarea de filme, beneficiem de un format de inregistrare video Full HD. Pentru a memora pozele si filmarile, vine cu mai multe formate tip memorie precum Memory Stick Pro Duo, SD, SDHC ori SDXC. Printre principalele conexiuni, aparatul foto DSLR Sony A77 II dispune de interfata USB, iesire HDMI si Wi-Fi. De asemenea, este compatibil NFC, are tehnologie cu oglinda translucida, detectarea fetei si beneficiati si de mai multe accesorii incluse daca va hotarati sa il achizitionati.

Vezi Ofertele si Reducerile Aparate Foto DSLR

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat Foto DSLR Sony A77 II: Cele mai reusite poze"

dslr sony a77 ii_2.jpg
dslr sony a77 ii_3.jpg
dslr sony a77 ii_4.jpg
dslr sony a77 ii_5.jpg
dslr sony a77 ii_6.jpg
dslr sony a77 ii_7.jpg
dslr sony a77 ii_8.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro