Tehno News RO

Aparat Foto Mirrorless Nikon 1 J5: Eleganta si performanta


Cand vreti sa cumparati un produs, cu siguranta conteaza, intr-o mica sau poate chiar mare masura, modul in care acest produs arata si daca este un mod care sa fie pe placul vostru. Pentru cazurile in care aspectul se potriveste perfect si cu performantele de care da dovada, nu mai ramane de facut decat sa il achizitionati. La fel se poate intampla si in ceea ce priveste aparatul de fotografiat Mirrorless, iar rezultatele pe care le veti obtine utilizandu-l vor fi, cu siguranta, pe placul vostru.

Aparat Foto Mirrorless Nikon 1 J5

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


nikon 1 j5.jpg

La prima vedere, acest model poate parea putin clasic sau, mai bine spus, vintage, dar, privind mai de aproape, cu siguranta tehnologia cu care este realizat si pe care o are in interiorul sau o sa va clarifice ca aveti de-a face cu un model modern. Ceea ce va poate duce insa cu gandul la un model clasic este forma si conturul in linii drepte, dar si modul de imbinare a argintiului cu elemente negre. Acestea insa nu fac decat sa ii aduca si un aer elegant, iar, daca luam dimensiunea de 98.3 x 59.7 x 31.5 mm si greutatea de 231 g nu doar ca pare elegant, dar pare si minimalist, permitand luarea lui oriunde veti merge si facand din modelul Nikon 1 J5 prietenul vostru pentru orice calatorie. Daca veti arunca insa o privire la ecranul LCD de 3.0 inch pe care il are si la faptul ca acesta are o pozitie reglabila functie de preferintele fiecaruia, toate elementele clasice tind sa dispara.

Aparat Foto Mirrorless Nikon 1 J5

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Performanta la puterea 10
Desi popularitatea acestei categorii Mirrorless nu este chiar una foarte mare daca vorbim despre acest model Nikon 1 J5, lucrurile nu ar trebui sa stea chiar asa. Primul lucru care il face sa surclaseze multe dintre modelele de aparate DSLR este viteza pe care o are in cazul utilizarii fotografierii continui. Cu o viteza de 20 cadre pe secunda si cu activarea stabilizarii continui, veti observa cu siguranta imagini de actiune pe care cu alt tip de aparat de fotografiat poate nu le-ati surprinde. Caracteristicile avantajoase continua si in ceea ce priveste obiectivul cu care acest model este prevazut, un obiectiv alcatuit din 9 elemente structurate in 7 grupuri si cu lentile de 10-30 mm f/3.5-5.6 si care asigura o distanta focala de 27-81 mm.

Pentru a avea imagini foarte detaliate si foarte reusite, este importanta si rezolutia, iar cei 20.8 MP pe care ii are senzorul isi vor face cu siguranta treaba. Pentru rezultate si mai bune, insa, intervine si un procesor de imagine EXPEED 5A si posibilitatea utilizarii a pana la 171 zone de focalizare si 105 puncte de focalizare. Ceea ce este insa ultima moda in materie de aparate de fotografiat este prezenta tehnologiei Wi-Fi cu ajutorul careia veti putea sincroniza aparatul de fotografiat cu smartphone-ul sau tableta voastra. Un aspect insa care va face din modelul Nikon 1 J5 unul foarte cautat si dorit, mai ales si datorita pretului pe care il are, este posibilitatea de realizare a unor filme. Aceasta functie nu este una uimitoare, dar, daca adaugam faptul ca veti putea realiza un film cu o rezolutie de 3840 x 2160 / 15 p, adica 4K, cu siguranta lucrurile vor sta diferit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Foto

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aparat Foto Mirrorless Nikon 1 J5: Eleganta si performanta"

nikon 1 j5_2.jpg
nikon 1 j5_3.jpg
nikon 1 j5_4.jpg
nikon 1 j5_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro