Tehno News RO

Aragaz Beko CSG 62120 FDX: Gatitul este mai simplu


Unul dintre cele mai importante si indispensabile obiecte casnice din bucatarie este aragazul, iar cu cat este mai profesional si mai modern, cu atat gatitul este mai eficient si mai simplu. Inlocuirea aragazului vechi cu unul nou-nout a devenit prioritate pentru fiecare, mai ales ca multe dintre aragazurile vechi si depasite prezinta un real pericol pentru siguranta locuintei si a membriilor familiei.

Aragaz Beko CSG 62120 FDX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


beko csg 62120 fdx.jpg

O recomandare ideala pentru un aragaz modern si de ultima generatie este modelul Beko CSG 62120 FDX, aragaz cu patru arzatoare, grill, aprindere electrica, rotisor, sertar si care ofera o siguranta in plus utilizatorilor datorita functiilor si dotarilor care il fac sa fie extrem de apreciat. Dispune de un capac din sticla atractiv care protejeaza locul pentru gatit de praf si de alte impuritati atunci cand aragazul nu functioneaza.

Aragaz Beko CSG 62120 FDX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Dimensiunile lui Beko CSG 62120 FDX sunt de 85 x 60 x 60 cm, care il fac sa fie extre de adaptabil spatiului in care este pozitionat, fiind completat de elemente estetice atractive cum ar fi capacul de sticla pe care il are sau design-ul modern al panoului de control si al usii de sticla al cuptorului, toate acestea facandu-l sa se integreze foarte bine in ambientul bucatariei dumneavoastra moderne. Culoarea sa exterioara este o combinatie intre inox si argintiu, iar aragazul dispune de picioruse ajustabile pentru a nu se misca si a avea o pozitie fixa. In plus, mai poseda si un gratar, grill, rotisor si un ventilator de ultima generatie care permite distribuirea uniforma a aerului cald in interiorul cuptorului, asigurand astfel cea mai buna performanta la gatire, iar preparatele gatite sunt mult mai suculente.

Un aragaz de ultima generatie - garantia calitatii preparatelor
Grill-ul este un arzator plasat in partea superioara a cuptorului, fiind caracteristic tuturor modelelor din gama Beko, util pentru pasionatii de cotlete, peste sau pentru rumenirea la suprafata a alimentelor gatite in cuptor, iar cu ajutorul rotisorului pot fi gatite in special fripturi de pui.

Alimentarea plitei acestui model de aragaz Beko CSG 62120 FDX se face pe gaz, avand in componenta diverse functii utile ca si iluminarea cuptorului, care va ajuta sa observati mai bine cand sunt rumenite preparatele si trebuie scoase, aprindere electrica si un timer mecanic cu ajutorul caruia puteti seta o durata de timp pentru pregatire a preparatelor , iar la finalizarea timpului dedicat prepararii veti fi avertizat ca puteti scoate mancarea din cuptor. Acest timer va ajuta sa scapati de statul cu ochii pe ceas si langa cuptor pana este gata preparatul, castigand astfel mai mult timp liber pentru alte activitati.

Daca ai nevoie de un aragaz ultra-modern care sa iti ofere siguranta si calitate, acest model este ideal pentru dumneavoastra, chiar daca sunteti incepator sau profesionist in bucatarie. Pretul pentru Beko CSG 62120 FDX este unul extrem de avantajos si accesibil, recomandat in special celor care nu prea sunt obisnuiti sa gateasca, fiind foarte usor de utilizat si neavand atat de multe facilitati si detalii tehnice care le-ar putea cauza probleme chiar si incepatorilor intr-ale gatitului. Un aragaz care isi va dovedi utilitatea inca de la primele utilizari.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Aragaz Beko CSG 62120 FDX: Gatitul este mai simplu "

beko csg 62120 fdx_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro