Tehno News RO

Aragaz Beko CSG52110DX: ce ar alege bucataria ta


Daca fara unele aparate electrocasnice te mai poti descurca, daca vrei sa gatesti, nu prea poti fara sa folosesti un aragaz. De aceea, daca vrei sa ai bucataria completa, trebuie sa-ti cumperi un astfel de produs. Desigur, varietatea este foarte mare, asa ca alegerea nu este atat de usoara pe cat ai fi crezut ca poate fi. In primul rand, conteaza foarte mult bugetul de care dispui, deoarece nu poti sa treci mult peste el.

Apoi, conteaza si functiile de care dispune produsul pe care l-ai ales, pentru a te asigura ca, daca tot faci o investitie, sa fie una care sa se merite.

Aragaz Beko CSG52110DX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


beko csg52110dx.jpg

Asadar, daca alegi modelul de aragaz Beko CSG52110DX, vei avea placuta surpriza de a descoperi ca acesta nu arata doar bine, are multe functii, ci are si un pret pe care ti-l poti permite. Ca urmare, daca vrei sa te bucuri de calitatea pe care ti-o ofera aceste aparate, mai ales unul fabricat de Beko, nu trebuie sa cauti foarte departe.

Designul sau il face sa fie unul foarte atractiv, pe care il poti incorpora usor in orice bucatarie, avand nuante de gri argintiu si negru.

Aragaz Beko CSG52110DX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


De ce sa alegi acest aragaz Beko CSG52110DX
Modelul de aragaz Beko CSG52110DX dispune de grill pe gaz, care iti ofera cea mai buna solutie ca sa gatesti cotletele, pestele ori sa rumenesti suprafata alimentelor. Produsul se mai face remarcat si prin faptul ca dispune de siguranta de flacara, care are rolul de a opri instant alimentarea cu gaz, in momentul in care flacara plitei a fost intrerupta accidental, in timp ce functioneaza. Aceasta siguranta este regasita, atat in partea superioara, a plitei, cat si in partea de cuptor a acestui aragaz Beko CSG52110DX. Modelul se poate aprinde electric, ceea ce iti permite sa activezi arzatoarele foarte usor, prin apasarea simpla a butoanelor de care dispune acest produs.

Acest aragaz Beko CSG52110DX iti ofera cele mai bune conditii pentru functionarea sa, deoarece reduce din consumul de gaze, prelungind durata de viata pe care o are produsul si oferind, simultan, performante superioare, atunci cand este vorba de gatit.

Aparatul are patru arzatoare, unul fiind mic, unul mare si doua normale. Desigur, puterile lor variaza, dupa dimensiunea pe care le au. Astfel, arzatorul mare are o putere de 2.9 kW, arzatorul mic are o putere de 1 kW, iar cele doua arzatoare normale au o putere de 2 kW. Ca functii speciale, acest aragaz Beko CSG52110DX are grill, rotisor, cronometru, incalzire superioara si inferioara, functia de iluminare a cuptorului, sigurantele deja mentionate si posibilitatea de aprindere electrica a cuptorului.

Capacul sau este de sticla. Modelul vine cu o tava, un gratar pentru cuptor si un sertar inferior pentru vase. Acest aragaz Beko CSG52110DX este facut din inox si are dimensiuni de 85 x 50 x 60 de centimetri, cu o latime de 50 de centimetri. In plus, include si duze pentru GPL. La toate acestea, se adauga si un pret foarte mic de achizitionare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Aragaz Beko CSG52110DX: ce ar alege bucataria ta"

beko csg52110dx_2.jpg
beko csg52110dx_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro