Tehno News RO

Aragaz Beko FSGT62110DXO: gaz si energie electrica, o combinatie ideala


Aragzurile au evoluat astazi la un nivel la care nu ne-am fi imaginat in urma cu cativa ani. Cutiile albe, emailate, cu doua guri de ardere, pe care le intalneam pe vremea bunicilor, au disparut total din peisaj, locul lor fiind luat de aragazuri cu aprindere electrica si cu functii ale cuptoarelor care se apropie de cele profesionale.

Unul dintre producatorii care au pus mare accent pe productie de aragazuri moderne a fost Beko, venind in intampinarea celor care considera gatitul acasa o placere si o necesitate. Modelul Beko FSGT62110DXO reprezinta un mix intre folosirea arzatorului pe gaz la nivelul plitei si energia eletrica pe care o intalnim la nivelul cuptorului, in incercarea de a oferi eficienta maxima procesului de gatire.

In plus, aragazul Beko vine cu un design mai mult decat placut si o eficienta care il recomanda printre cele mai performante aragazuri din gama sa de pret.

Aragaz Beko FSGT62110DXO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


beko fsgt62110dxo.jpg

Negru si argintiu, pentru bucataria viitorului
Inca de la prima intalnire, aragazul Beko iti atrage atentia prin designul sau modern, combinatia de inox si sticla conferindu-i un aspect pe cat de rezistent si de robust, pe atat de elegant. Modelul Beko FSGT62110DXO are dimensiuni de 60 x 60 x 85 cm, care il recomanda pentru orice bucatarie, indiferent ca vorbim de mobilier modular sau nu. Acesta este prevazut cu patru ochiuri la nivelul plitei, care functioneaza pe baza de flacara deschisa, oferita prin conectarea la sursa de gaz metan.

Cele patru ochiuri sunt dispuse intuitiv, cel mare si cel mai mic in fata, iar celelalte doua, de dimensiuni medii, sunt in partea din spate, acestea fiind folosite cel mai des. Pe partea frontala, in partea de sus vom gasi doua butoane aferente cuptorului, in partea stanga, cu ajutorul carora putem regla temperatura si timpul de coacere, iar pe dreapta - pe cele corespunzatoare ochiurilor plitei. Tot aici, vom gasi butonul pentru aprinderea piezoelectrica a plitei, fara a mai avea nevoie de chibrituri, bricheta sau alt aprinzator.

Aragaz Beko FSGT62110DXO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Capacitate mare de coacere la nivelul cuptorului
Daca la nivelul plitei avem alimentare pe gaz, in ceea ce priveste cuptorul, acesta foloseste pentru functionare curentul electric. Acesta are o capacitate de 59 de litri, ceea ce il face mai mult decat incapator, fiind dotat cu un gratar si doua tavi plate de copt, din fabricatie. Totodata, aragazul Beko dispune de functia grill, cu ajutorul careia ne putem bucura de alimente gatite sanatos, fara a mai fi nevoie de foc deschis sau de fum pentru prajirea la temperaturi inalte a carnii sau a legumelor.

De asemenea, acesta are prevazuta inclusiv functia de rotisor, crusta crocanta a carnii de pui fiind acum disponibila si in bucataria ta, dupa propriul gust, fara a mai fi nevoie sa apelezi la rotiseriile profesionale. In schimb, aragazul nu are prevazuta protectie pentru copii si nici duze pentru alimentarea cu gaz de la buteliile GPL, ceea ce nu ii stirbeste insa cu nimic din calitati. Ba chiar poate fi considerat rezonabil la pret.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro