Tehno News RO

Aragaz Beko FSST62110DW: bucura-te de calitatea oferita de Beko


Dintre toate aparatele electrocasnice pe care le poti gasi intr-o bucatarie, probabil ca aragazul este cel pe care cei mai multi oameni l-ar considera ca fiind indispensabil. Avantajele sale nici nu mai trebuiesc sa fie precizate, ci, mai degraba, factorii pe care trebuie sa-i iei in considerare atunci cand trebuie sa alegi un astfel de produs.

De exemplu, trebuie sa te gandesti de cate arzatoare ai nevoie si ce putere ar trebui sa aiba acestea, cat de spatios vrei sa fie cuptorul sau etc.

Evident, nici pretul nu este un factor de ignorat.

Aragaz Beko FSST62110DW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


beko fsst62110dw.jpg

Poti sa alegi modelul de aragaz Beko FSST62110DW, cu care vei gati, de fiecare data, cu mare placere. Acest produs are un design atractiv si modern, ceea ce iti va infrumuseta bucataria, fara indoiala. Alimentarea se face electric, existand posibilitatea de aprindere electrica a arzatoarelor. Aparatul are patru arzatoare care au marimi diferite – unul mare, unul mic si doua normale. Evident, fiecare dintre acestea au puteri diferite, care se potrivesc diferitelor tipuri de mancaruri si oale.

Aragaz Beko FSST62110DW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


De ce sa alegi modelul de aragaz Beko FSST62110DW
Acest aragaz Beko FSST62110DW dispune de un timer, care are rolul de a seta timpul predefinit pentru gatit si de a opri cuptorul atunci cand se termina programul de gatit. De asemenea, se mai face remarcat si sistemul de siguranta pentru flacara plitei de la aragaz. Aceasta are un rol foarte important, cel de a sista automat alimentarea cu gaz in cazul in care a fost intrerupta accidental flacara care ardea pe plita in timp ce aceasta functiona.

Cuptorul include un grill si rotisor, alimentarea sa facandu-se tot electric. Timerul, iluminarea cuptorului si convectia cu aer fierbinte sunt alte puncte forte care te vor convinge sa achizitionezi modelul de aragaz Beko FSST62110DW, la care se adauga si siguranta pentru cuptor. Ca accesorii, modelul de aragaz Beko FSST62110DW include un capac, o tava de tip standard, un gratar din sarma, dar si un compartiment special pentru depozitarea tavilor.

Acest aragaz Beko FSST62110DW are culoarea alba si include si o siguranta pentru copii – limitand accesul celor mici la un astfel de produs, scad sansele de a aparea accidente. Latimea pe care o are aragazul este de 60 de centimetri. Modelul face parte din clasa de energie A, adica are un consum foarte mic de energie. Clasa de eficienta energetica a fost creata de catre Uniunea Europeana cu ceva ani in urma, pentru a informa utilizatorii in legatura cu cat de mult sau de putin curent electric vor consuma aparatele electrocasnice pe care urmeaza sa le achizitioneze. Se mai remarca la acest aparat si includerea a High Efficiency TM Gas Burner.

Nu in ultimul rand, alegerea acestui aragaz Beko FSST62110DW te va ajuta sa economisesti bani, deoarece costul de achizitionare este unul mic, pe care si-l poate permite oricine, cu atat mai mult in prezent, cand, in unele magazine, il poti gasi la reducere, facandu-l si mai accesibil maselor de oameni, indiferent de buget.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro