Tehno News RO

Aragaz Electrolux EKI54950OX: pentru cea mai buna mancare


Iti dorești sa schimbi vechiul aragaz cu unul nou care sa aiba mai multe functii de functionare? Sau pur si simplu vrei sa schimbi aragazul cu unul care sa fie mai modern? Electrolux EKI54950OX este cea mai potrivita alegere pentru tine.

Cu acest aragaz gatitul devine o placere pentru incepatori si o arta pentru cei carora le place sa gateasca. Te bucuri de cele mai gustoase mancaruri facute pe acest aragaz si de cele mai bune prajituri facute in cuptorul aragazului.

Aragaz Electrolux EKI54950OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


electrolux eki54950ox.jpg

Electrolux EKI54950OX are un design modern care se potriveste perfect in bucataria ta, fie ca este moderna sau rustica, culoarea inoxului fiind cea care da un aspect mai elegant aragazului, insa il si face sa fie mai rezistent la zgariere.

In partea din fata se afla usa cuptorului care are o culoare neagra mai inchisa ce, in contrast cu inoxul, ceeaza o nota speciala de eleganta in bucataria ta.

Panoul de comanda contine sase butoane care permit pornirea si reglarea arzatoarelor la temperatura pe care o consideri potrivita pentru gatit, iar intre cele sase butoane este plasat un timer display electronic care indica timpul ramas pana la terminarea completa a mancarii. Plita cu inductie este de culoare neagra si este rezistenta la greutate, dar si creata pentru a putea fi foarte usor de curatat.

Pentru a fi sigur ca aragazul are loc suficient in bucataria ta, va trebui sa iti faci masuratori si sa stii ca aragazul are 50 cm latime. Clasa energetica A iti garanteaza un consum de energie mult mai redus decat electrocasnicele cu clasa energetica B.

Aragaz Electrolux EKI54950OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Prajituri perfecte cu aragazul Electrolux EKI54950OX
Poti face cele mai gustoase prajituri, cele mai pufoase torturi si cea mai buna pizza in cuptorul integrat la aragazul Electrolux EKI54950OX. Cuptorul are un ventilator intern care are rol de a distribui aerul cald in mod uniform in interiorul cuptorului, pentru ca prajiturile sa fie coapte la fel in toate partile, fara sa existe parte necoapta.

Unul din butoanele de pe panoul de control iti permite sa setezi temperatura pe care o consideri necesara pentru coacerea uniforma a prajiturilor.

Datorita tehnologiei care permite coacerea, aburii ce sunt eliberati in interiorul cuptorului fac ca prajiturile sa fie mult mai crocante si sa aiba o culoare mult mai frumoasa.

Pentru a vedea mereu cat de bine arata preparatul din interiorul cuptorului fara a deschide usa, cuptorul are integrat un sistem de iluminare interioara care functioneaza pe tot parcursul coacerii, astfel ca nu va fi nevoie sa deschizi usa de fiecare data sa vezi cum arata blatul tortului si nu se va pierde caldura din interior, astfel ca preparatul se va coace mult mai bine. In interiorul cuptorului gasiti si un grill care poate fi mutat la inaltimea dorita, dar si doua tavi cu peretii mici, potrivite pentru prepararea tartelor cu fructe, pentru fursecuri sau pentru pizza, astfel ca nu va fi nevoie sa iti faci griji ca tava pe care o ai nu este compatibila cu cuptorul Electrolux EKI54950OX.

Pretul aragazului este unul potrivit cu acest produs. Aragazul costa in jur de 2400 lei, un pret destul de bun avand in vedere calitatea produsului dar si functiile acestuia.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro