Tehno News RO

Aragaz Electrolux EKK64582OW: o gama hibrida


Pentru fiecare dintre noi exista cate un electrocasnic pe care sa ne bazam dar in acelasi timp si care sa ne ajute sa ne bucuram de tot ceea ce inseamna posibilitatea de a gati multe bucate si preparate delicioase. Putem sa trecem si la partea in care un astfel de produs sa fie benefic pentru mai multe persoane, dar in acelasi timp sa poata aduce atat un aer clasic cat si unul usor modern, sau mai bine spus sa fie destinat pentru mai multe gusturi. In aceasta gama se poate aseza si Electrolux EKK64582OW, iar asta se poate vedea destul de usor prin intermediul caracteristicilor pe care le prezinta.

Aragaz Electrolux EKK64582OW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


electrolux ekk64582ow.jpg

Un aragaz este privit de la distanta ca unul clasic care nu aduce nimic special in cadrul unei locuinte, dar in acelasi timp acesta poate fi exact ceea ce este nevoie pentru a putea sa gatiti cu placere.

Tot ca si posibilitati de alegere si de utilizare mai putem considera acest model atunci cand sunteti in cautarea unui model pentru o bucatarie in care utilizarea celor incorporabile nu este posibila sau nu este dorita de cei care il vor utiliza. Revenind la aducerea in slujba unui bucatar a Electrolux EKK64582OW trebuie sa vedeti si ceea ce implica asta, si este vorba in primul rand despre dimensiunea de 85.7 x 60 x 60 cm.

Aragaz Electrolux EKK64582OW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


O gama utila
Faptul ca este vorba despre un produs dedicat unor utilizari multiple si un model ce poate oferi posibilitatea de a gati orice doriti si oricand doriti se vede de la faptul ca discutam despre o plita cu o functionare pe gaz si un cuptor electric.

Aceste elemente insa pot sa conditioneze putin partea de asezare si de instalare, si asta pentru ca va fi nevoie de a tine cont de legarea la o sursa de alimentare.

Nu trebuie insa sa va faceti griji in ceea ce tine de partea de functionare sau de utilizare a Electrolux EKK64582OW, iar asta datorita faptului ca plita va ofera un numar de 5 arzatoare pe care sa le utilizati. Alegerea fiecarui arzator in parte poate tine de ce tip de vase utilizati dar poate fi data si de ce putere au acestea, fiind vorba despre unul mic cu o putere de 1kW, doua arzatoare normala de 2kW dar si un arzator mare cu putere 3kW.

Legarea la o sursa de alimentare electrica este importanta si pentru plita, iar asta pentru a utiliza aprinderea electrica,insa pentru linistea voastra si a locuintei veti avea si o siguranta pentru aceasta. Daca coboram la partea de cuptor a Electrolux EKK64582OW si la utilizarea sa veti avea un cuptor cu o capacitate de 54l care vine cu unele functii dedicate unor retete diverse. Veti putea asadar prin intermediul acestui cuptor si aragaz, pozitionat in clasa de eficienta A, sa utilizati un grill, o functie de incalzire inferioara sau superioara dar si un timer sau iluminarea din interiorul cuptorului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz Electrolux EKK64582OW: o gama hibrida"

electrolux ekk64582ow_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro