Tehno News RO

Aragaz Hansa FCCX68219: Pentru o experienta de gatit completa


Un prim pas pentru o experienta de gatit completa si placuta, mai ales pentru cei care si-au propus sa aiba un stil de viata cat mai sanatos, bazat pe mancaruri gatite acasa, il reprezinta cumpararea unui aragaz performant, asa cum este modelul Hansa FCCX68219.

Aragaz Hansa FCCX68219

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


hansa fccx68219.jpg

Insa aragazul Hansa FCCX68219 este mai mult decat un simplu aragaz. El vine cu un design modern si elegant, care demonstreaza ca trecerea timpului a insemnat un progres considerabil si pentru masinile de gatit din zilele noastre. Culoarea gri inox, combinata cu detalii negre, confera dispozitivului o alura eleganta si foarte atractiva, facandu-l in acelasi timp usor de integrat in orice bucatarie. Dimensiunea de 85 x 60 x 60 cm sustine si ea integrarea usoara a masinii de gatit in orice incapere modern decorata si o face in acelasi timp foarte simplu de transportat.

Aragaz Hansa FCCX68219

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Cum ofera acest aragaz o experienta de gatit completa
Mai intai de toate, trebuie precizat faptul ca gatitul se desfasoara rapid, gratie alimentarii electrice atat a plitei, cat si cuptorului acestui aragaz. Iar acest lucru atrage adesea cumparatorii si situeaza modelul Hansa FCCX68219 in topul preferintelor chiar si ale clientilor ceva mai pretentiosi.

Din punct de vedere al plitei acestui aragaz, se poate spune ca ea confera eleganta intregului dispozitiv, datorita faptului ca ea are arzatoare vitroceramice si este confectionata din sticla rezistenta. Aceste arzatoare sunt in numar de patru (un arzator mare, doua normale si un arzator mic) si asigura distribuirea perfecta a caldurii in jurul vaselor care sunt asezate deasupra lor. In felul acesta, fierberea sau prajirea alimentelor se va realiza mult mai rapid decat in cazul altor tipuri de masini de gatit, cu arzatoare obisnuite.

Faptul ca plita este confectionata din sticla duce la curatarea sa usoara, fiind necesara doar o simpla stergere cu ajutorul unui burete pe care s-a asezat putin detergent. Iar acest lucru reprezinta o durere de cap in minus pentru cei care urasc sa curete produsele electrocasnice din gospodarie.

La fel de usor de curatat este si cuptorul acestui model de aragaz. El vine dotat cu doua tipuri de incalzire: superioara si inferioara, care au rolul de a pregati corespunzator alimentele, astfel incat ele sa nu ramana crude in interior. Acest lucru se dovedeste extrem de util in cazul unor produse precum pizza, prajiturile, produsele de patiserie, painea, carnea de orice fel sau legumele taiate in felii destul de groase.

Cuptorul are o capacitate buna, de 66 litri, si este dotat cu grill ideal pentru preparea carnii intr-o maniera delicioasa. Totodata, printre accesoriile care insotesc cuptorul aragazului Hansa FCCX68219 se numara si o tava care se va dovedi de un real folos utilizatorului.

Din punct de vedere al pretului, trebuie spus ca acesta este unul mare in comparatie cu aragazurile obisnuite, dar, daca se iau in considerare toate dotarile produsului, se poate spune ca pretul corespunde acestora. Aragazul Hansa FCCX68219 trebuie considerat o investitie de durata, gratie si componentelor sale rezistente, dar si bunei reputatii care insoteste produsele din categoria Hansa. Trebuie tinut insa cont si de faptul ca din dotarile acestui aragaz lipseste cablul de alimentare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Aragaz Hansa FCCX68219: Pentru o experienta de gatit completa"

hansa fccx68219_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro