Tehno News RO

Aragaz Hansa FCGW51091: aragazul ieftin, dar bun


La fel cum se intampla cu toate aparatele electrocasnice, aragazul este un alt aparat care a evoluat mult in ultima perioada, existand o multime de variante ale acestuia pe care le poti achizitiona. Totusi, daca trebuie sa-ti schimbi actualul aragaz, nu inseamna ca trebuie sa cheltuiesti o multime de bani pe noile modele extravagante ca functii, ci poti sa-ti cumperi un model mai ieftin, care, oricum, este mai bun ca vechiul tau aragaz, dispunand de o serie de functii moderne care acum sunt considerate ca fiind de baza.

Aragaz Hansa FCGW51091

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa fcgw51091.jpg

Ce aragaz ieftin poti sa-ti cumperi
Exista o multime de variante de aragaz la pret mic, pe care poti sa le cumperi, multe dintre ele fiind chiar produse de companii cunoscute si bune, ca, in acest caz, Hansa. Modelul de aragaz Hansa FCGW51091 este unul dintre aceste modele create de Hansa, care au un pret foarte accesibil, fiind, in acelasi timp, si un aragaz foarte bun. Aparatul are culoarea alba, inclusiv panoul de comanda si manerul de la usa cuptorului, in timp ce negrul este regasit in grilaj, arzatoare si sticla de la usa cuptorului, acest contrast fiind unul foarte placut. Modelul are cinci butoane in panoul de control, cate patru pentru arzatoare si unul pentru cuptor. Ca accesorii, dispozitivul are un capac metalic.

Aragaz Hansa FCGW51091

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Plita acestui aragaz Hansa FCGW51091 este alimentata cu gaz si are patru arzatoare care se pot aprinde si electric. Cuptorul este cel care se face cu adevarat remarcat la acest model de aragaz Hansa FCGW51091, dispunand de mai multe functii moderne, care, in prezent, sunt de baza pentru unele modele, chiar si cele ieftine, dar nu pentru toate. Astfel, aparatul include grill, rotisor, timer, iluminarea cuptorului, termostat si incalzire inferioara. Alimentarea sa se face pe baza de gaz, ca si in cazul plitei. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 60 de centimetri (I x L x A), facandu-l foarte usor de integrat in orice bucatarie, pentru ca nu va ocupa un spatiu foarte mare. Acesta este doar unul dintre multiplele avantaje regasite in acest aragaz Hansa FCGW51091, economisirea spatiului fiind una dintre cele mai importante aspecte, atunci cand iti cumperi, in general, aparatele electrocasnice, pentru a nu-ti incarca bucataria.

Evident, modelul de aragaz Hansa FCGW51091 include o garantie de 24 de luni, la care ai ocazia sa mai adaugi cativa ani, in cazul in care vrei sa te asiguri ca esti acoperit pentru o perioada mai lunga de timp de service-ul gratuit. In plus, costul pentru achizitionarea acestui aragaz Hansa FCGW51091 este foarte mic, acesta reprezentand avantajul principal – faptul ca poti sa te bucuri de atat de multe functii si caracteristici, fara sa fie nevoie sa cheltuiesti o multime de bani pentru ele.

Aparatul este unul dintre cele mai bune oferite de Hansa din categoria sa de pret, de aceea, daca vrei sa-ti schimbi aragazul din bucatarie, acum este cel mai bun moment, produsul oferindu-ti ocazia de a te bucura de tehnologii moderne la un pret foarte bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro