Tehno News RO

Aragaz Hansa FCGW621009: gatitul la indemana


Fie ca iti place sa gatesti sau poate esti obligat sa gatesti, un aragaz poate fi cu siguranta util intr-o locuinta chiar si in cazul in care discutam despre incalzitul apei pentru ceai sau de pregatitul unei cafele. Pentru cei care au o locuinta unde merg mai rar sau doar atunci cand au concediu sau cand planuiesc o vacanta, un aragaz este cu siguranta avantajos atat din punctul de vedere al costurilor privind achizitia, cat si in ceea ce priveste utilizarea. Ceea ce nu trebuie este ca modelul sa fie obligatoriu unul vechi sau unul depasit, putand foarte usor sa va bazati pe un aragaz Hansa FCGW621009.

Aragaz Hansa FCGW621009

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 mai 2018


hansa fcgw621009.jpg

Alegerea acestui model se poate face chiar si fara o analiza foarte amanuntita, intrucat poate fi pozitionat foarte usor in cadrul locuintei voastre sau a bucatariei si datorita designului avantajos pe care il are. Ceea ce conteaza insa atunci cand vine vorba despre pozitionare este dimensiunea pe care o are acest model Hansa FCGW621009, intrucat functie de aceasta veti alege poate si mobila de bucatarie sau poate veti alege pozitia pe care sa o aiba. Pe langa dimensiunea de 85 x 60 x 60 cm pe care o are, va fi nevoie si de spatiu pentru operarea usii cuptorului, asta in cazul in care doriti sa il folositi. Ce se mai poate observa foarte usor si poate fi un avantaj din multe puncte de vedere este capacul metalic pe care il are si care poate fi utilizat pentru a proteja plita atunci cand aceasta nu este utilizata.

Aragaz Hansa FCGW621009

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 mai 2018


Gatit foarte usor
Pregatirea unui anumit fel de mancare depinde, ce-i drept, si de nivelul de cunostinte culinare, dar poate fi influentata si de aparatura electrocasnica utilizata, iar in cazul utilizarii unui aragaz Hansa FCGW621009 atunci veti putea pregati in conditii foarte bune orice doriti. Un caz poate fi cel in care veti avea nevoie sau veti dori sa utilizati cuptorul acestui model pentru a face o friptura, fiind un model ce ofera si un grill pentru o rumenire ideala. Daca este vorba despre celelalte caracteristici prezente la cuptor, atunci cu siguranta aprinderea electrica sau prezenta unui sistem de iluminare interioara sunt avantaje foarte mari comparativ cu alte modele.

Dupa cum se poate observa in etapa de instalare, va fi nevoie si de luarea in considerare a alimentarii cu energie electrica, intrucat atat cuptorul cat si plita sunt cu aprindere electrica, desi alimentarea este una pe gaz. Pentru plita veti avea la dispozitie 4 arzatoare ce pot fi folosite functie de dimensiunea cratitelor pe care le aveti, avand un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Reglarea functionarii acestor arzatoare se poate face de la panoul de control dispus frontal functie de timpul pe care il aveti la dispozitie sau in care doriti sa gatiti, avand o putere de 1 KW pentru arzatorul mic, o putere de 1.75 KW pentru arzatoarele normale si una de pana la 3 KW pentru cel mare. Utilizarea in cazul in care discutam despre o locuinta care nu este conectata la reteaua de gaz nu constituie o problema intrucat Hansa FCGW621009 vine si cu unele duze pentru GPL.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 25 mai 2018 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro