Tehno News RO

Aragaz Hansa FCGX53021: un aragaz traditional


Pentru adeptii bucatariei traditionale, dar care acorda importanta si aspectului exterior al unui aparat electrocasnic, este potrivit un aragaz al carui cuptor sa functioneze pe baza de gaz. Pe de alta parte, design-ul elegant al unui aragaz va contribui destul de mult la aspectul general al bucatariei. Daca faceti parte dintre cei care pun accent pe partea de design a aragazului pe care urmeaza sa il achizioneze si doriti, in acelasi timp, unul care sa aiba un cuptor alimentat pe baza de gaz, atunci modelul de aragaz Hansa FCGX53021, este ceea ce aveti nevoie. Asa ca acordati atentie caracteristicilor.

Aragaz Hansa FCGX53021

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


hansa fcgx53021.jpg

Detalii ce fac referire la design-ul aragazului Hansa FCGX53021
Acest model de aragaz este de culoare argintie, nefiind o culoare des intalnita la acest tip de aparate electrocasnice. Aceasta ii confera produsului un design elegant si inedit, fata de alte produse din aceasta categorie.

Materialul din care este realizat un aragaz este un aspect foarte important. Acesta il va pune mai bine in valoare, suprafata acestuia fiind realizata din otel inoxidabil, fiind printre cele mai bune materiale.In ceea ce priveste dimensiunile acestui cuptor (H x W x D), acestea sunt 85 x 50 x 60, fiind un aragaz obisnuit ca marime.

Aragaz Hansa FCGX53021

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Caracteristicile tehnice ale aragazului Hansa FCGX53021
Plita de pe suprafata de gatit a acestui aragaz marca Hansa, este alimentata pe baza de gaz. Insa, aceasta nu are inductie. Elementele de incalzire a plitei sunt: 4,0 cm, 6,5 cm – cele 2 arzatoare, unul fiind de 9 cm. Plita are si o functie de control a gazului. Demn de mentionat este si faptul ca gratarele sale sunt realizate din fonta.

Cuptorul sau are un grill, cu ajutorul caruia puteti face oricand o friptura sau sa gatiti pentru diverse petreceri sau mese mai speciale. In schimb, ii lipseste rotisor-ul si convectia de aer fierbinte. Despre acest cuptor se mai poate spune ca este unul pe baza de gaz, nu electric, potrivit pentru cei care nu renunta la gatitul in stil traditional. Ce inseamna un cuptor pe gaz? Inseamna mai putini bani dati la curentul electric, insa, spre deosebire de cuptoarele electrice, este ceva mai periculos.

Asa ca mare atentie sa-l inchideti cand plecati de acasa.

Controlul gazului va va ajuta sa reglati intensitatea sa atunci cand gatiti. Aprinderea cuptorului se realizeaza facil, fiind de tip electric.

De asemenea, fiind un cuptor pe baza de gaz, acesta are si un termostat care regleaza temperatura, astfel incat sa o folositi pe cea potrivita. In ceea ce priveste volumul acestui cuptor, acesta este de 60 l, fiind un volum destul de generos.

Functiile de care dispune acest cuptor sunt in numar de 2, mai exact, Electric Grill+ si Iluminare fundal +. Prima functie, Electric Grill+ va fi de ajutor atunci cand veti gati fripturi, coacerea acestuia fiind de tip electric. O alta functie utila este cea de Iluminare fundal+. Datorita ei, cuptorul dumneavostra va fi iluminat, astfel incat puteti vedea mai bine in ce stadiu se afla mancarea pe care o gatiti. In privinta pretului acestui aragaz din gama Hansa, putem considera faptul ca este unul pe masura functiilor sale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro