Tehno News RO

Aragaz Hansa FCGX621009: Gateste performant


Alegerea unui aragaz se poate face tinand cont de mai multe lucruri, fiecare dintre ele fiind importante dintr-un motiv sau altul. Printre criteriile cele mai populare sunt dimensiunea, tipul de aragaz, numarul de arzatoare, tipul de cuptor si functiile de care dispune, dar si alte aspecte, precum consumul, daca are aprindere electrica si iluminat interior, la care se adauga si garantia, ca lucru de luat in considerare - in general, magazinele iti ofera o garantie care poate dura intre 12 si 24 de luni.

Aragaz Hansa FCGX621009

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


hansa fcgx621009.jpg

Un model care sigur iti va face placere sa-l detii este modelul de aragaz Hansa FCGX621009. Acesta are o culoare argintie si un design modern care sigur se va potrivi in orice bucatarie, indiferent de stilul mobilei si de aspectul casei, dand o nota de eleganta. Dimensiunile acestui model sunt de 85 x 60 x 60 centimetri (l x L x A), iar latimea este de 60 de centimetri, astfel ca se va potrivi in orice incapere, indiferent cat de mica sau mare este. Un alt aspect de care acest aragaz dispune, sunt duzele pentru GPL. De asemenea, materialul din care este fabricat este inoxul, acest lucru fiind foarte util pentru ca este usor de curatat si de intretinut, iar tu vei fi sigur ca va fi in perfecta stare de fiecare data si te vei putea folosi de el un numar foarte mare de ani.

Aragaz Hansa FCGX621009

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Detalii despre aragazul Hansa FCGX621009
Modelul de aragaz Hansa FCGX621009 are clasa de energie A, ceea ce iti garanteaza o economie considerabila la facturi, acest aspect fiind unul de luat in considerare in alegerea oricarui model. Accesoriile de care dispune sunt tava si gratarul, cuptor plus capacul de sticla care adauga la nota de eleganta a modelului.

Cuptorul este prevazut cu grill, aprinderea este electrica iar el functioneaza pe baza de gaz. De asemenea, interiorul cuptorului este iluminat, pentru a putea cu usurinta sa urmaresti daca ceea ce ai pregatit de mancare este gatit in modul in care vrei. Capacitatea cuptorului este de 58 de litri, lucru care te ajuta sa poti gati o masa imbelsugata, atat pentru familie cat si pentru prieteni ori de cate ori ai nevoie. Plita acestui model de aragaz Hansa FCGX621009 este alimentata tot pe gaz si are 4 arzatoare, unul mare de 3 kW, unul mic de 1 kW, si doua normale de 1,75 kW.

Aprinderea acestora este tot electrica, lucru foarte la indemana deoarece este usor de utilizat si mult mai eficienta. De asemenea, astfel, vei avea capacitatea necesara pentru a gati mai multe feluri de mancare atat pentru tine cat si pentru cei apropiati, reusind de fiecare data sa ii aduni pe toti in jurul mesei cu preparatele tale.

Astfel, modelul de aragaz Hansa FCGX621009 este ideal pentru oricine, fie ca faci portii mici de mancare doar pentru tine, sau gatesti pentru o familie numeroasa, este ceva de care ai mereu nevoie in orice bucatarie, ceva util care sa te ajute sa faci gustarile tale preferate rapid, ramanandu-ti destul timp sa le si degusti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro