Tehno News RO

Aragaz Hansa FCMW53009: Isi gaseste loc in orice bucatarie


Multe persoane sunt nedumerite ce aragaz ar trebui sa aleaga pentru dotarea bucatariei lor. In acest sens, cea mai bun recomandare este sa se tina cont de cateva aspecte importante: dotarile aragazului, in functie de necesitatile utilizatorului, dimensiune si, desigur, pret.

Aragaz Hansa FCMW53009

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


hansa fcmw53009.jpg

Iar pentru cei care cauta un model simplu, cu un design clasic si un pret accesibil, cea mai buna recomandare ramane aragazul Hansa FCMW53009, ce isi gaseste imediat locul in orice bucatarie.

Aragaz Hansa FCMW53009

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


Din punct de vedere al designului, acesta are o dimensiune practica de 85 x 50 x 60 cm si o greutate de doar 41 kg. Acest lucru inseamna ca el este usor de transportat si de integrat, chiar si in bucatariile ceva mai mici din punct de vedere al spatiului. Combinatia de culori alb si negru il ajuta sa se asorteze usor cu restul mobilierului din incapere.

Aragazul Hansa FCMW53009 din punct de vedere al dotarilor si pretului
Dincolo de designul simplu, dar practic, acest aragaz vine cu o serie de dotari bune. El are doua tipuri de alimentari: una cu gaz, pentru plita, si una electrica, pentru cuptor. Rolul acestora este de a duce la obtinerea in mod rapid a preparatelor, indiferent daca ele sunt fierte, prajite sau coapte. In vremurile de astazi, economisirea de timp reprezinta un atu important al oricarui dispozitiv.

Plita este dotata cu 4 arzatoare: unul mic, doua normale si unul mare si dispune, in acelasi timp, de aprindere electrica, fapt care duce la renuntarea la folosirea brichetelor sau a chibriturilor. Plita acestui aragaz este dotata cu sistem de siguranta, un aspect foarte important, mai ales pentru familiile cu copii. Acestia sunt tentati adesea sa se joace cu focul de la aragaz. Gratie acestui sistem de siguranta, adultii pot sta mult mai linistiti.

Cuptorul aragazului Hansa FCMW53009 are o capacitate de 69 litri iar, pentru a fi mai usor de folosit, el vine dotat si cu un sistem de iluminare. Astfel, printr-o simpla apasare de buton, utilizatorul aragazului poate sa isi dea seama in ce stadiu se afla preparatele introduse la cuptor. Usa cuptorului contine un geam interior pe care sunt trecute instructiuni pentru gatit, lucru care se dovedeste cu adevarat de folos bucatarului.

Se poate spune ca aragazul Hansa FCMW53009 sta destul de bine si la capitolul accesorii. El vine insotit de doua tavi care se pot dovedi de un real folos, indiferent daca este vorba de preparea prajiturilor sau a a altor mancaruri delicioase. Una dintre tavi este plata, iar cealalta adanca.

In ceea ce priveste pretul acestui produs, se poate spune ca el este unul destul de accesibil mai multor tipuri de buzunare. Trebuie luat in considerare faptul ca, desi aragazul nu are functii extrem de performante, el vine cu o serie de dotari de baza, necesare mai ales celor care nu au foarte mult timp de petrecut in bucatarie si nici un buget generos pentru o masina de gatit. Componentele aragazului sunt destul de rezistente, ceea ce inseamna ca investitia facuta este una de durata. Aragazul se bucura, totodata, si de reputatia buna a produselor Hansa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz Hansa FCMW53009: Isi gaseste loc in orice bucatarie"

hansa fcmw53009_2.jpg
hansa fcmw53009_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro