Tehno News RO

Aragaz Hansa FCMW64009: Exterior clasic functionare moderna


Modalitatea prin care va pregatiti mancarea este legata de dieta pe care o urmati, de mancarea preferata pe care o aveti, dar si de electrocasnicele pe care le aveti la dispozitie. Daca vreti sa nu mai aveti momente in care reteta pe care o pregateati la cuptor sa fie arsa sau sa nu fie coapta in interior si sa fie doar rumenita la suprafata, poate este timpul sa apelati la un nou aragaz. Pentru asta trebuie sa apelati cel putin la un model precum este aragazul Hansa FCMW64009, iar acesta o sa va ajute in mod cert.

Aragaz Hansa FCMW64009

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


hansa fcmw64009.jpg

Daca este sa alegeti acest model, nu trebuie sa va lasati influentati de aspectul relativ clasic pe care Hansa FCMW64009 il are si care, daca mai este acoperit si cu capacul metalic de protectie, cu siguranta acest model nu va avea nimic special sau care sa il tradeze. Nici in ceea ce priveste posibilitatea de utilizare si de instalare nu veti avea foarte multe probleme, deoarece acesta vine cu o dimensiune relativ normala comparativ cu modelele de aragazuri consacrate. Spatiul ce trebuie sa il aveti in bucatarie este unul de minim 85 x 60 x 60 cm, iar, pentru a putea deschide usa acestuia, mai trebuie un spatiu suplimentar in partea frontala.

Aragaz Hansa FCMW64009

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


Dupa ce veti ridica capacul cu care aragazul Hansa FCMW64009 este prevazut, veti putea identifica si unele elemente care tin de latura moderna a acestui model si care se pot vedea chiar in zona plitei. Veti avea, asadar, la dispozitie, pentru a pregati orice reteta ati dori sau sa folositi orice tip de cratita ati avea in bucatarie, deoarece veti avea la dispozitie un arzator mare, un arzator mic dar si un arzator normal. Ceea ce este cu siguranta diferit de alte modele clasice in partea de plita este zona de gatit sau arzatorul electric.

Modernitatea continua
Fiind, totusi, vorba despre o latura moderna pe care acest model Hansa FCMW64009 o are, trebuie privit mai in amanunt pentru a vedea tot ceea ce acesta este capabil sa realizeze. Dupa cum se poate vedea, ca alimentare veti avea nevoie atat de gaz, cat si de energie electrica, iar asta doar in partea de plita, deoarece cuptorul este unul electric. Si prezenta sigurantei in zona plitei care are rolul de a intrerupe alimentarea cu gaz in momentul in care flacara se va stinge accidental, este un element modern.

Cuptorul prezent la acest aragaz este unul electric, dar este un cuptor care va pune la dispozitie un volum sau o capacitate de 69 l, ceea ce inseamna ca veti putea pregati chiar si unele alimente mai voluminoase. Ceea ce mai ofera acest cuptor sunt functiile de grill, cea de incalzire inferioara sau superioara, dar si prezenta functiei de iluminare interioara pentru a urmari modul de pregatire al acestor alimente. Fiind prezenta si o functionare electrica, prezenta in clasa de consum sau de eficienta A este inca un element avantajos pentru bugetul familiei, pe langa pretul de achizitie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Galerie foto: "Aragaz Hansa FCMW64009: Exterior clasic functionare moderna"

hansa fcmw64009_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro