Tehno News RO

Aragaz Hansa FCMW68209: Gatitul la indemana oricui


Toata lumea stie ce este o bucatarie si care este destinatia acesteia, iar, cu siguranta, pentru a spune ca aveti o bucatarie completa, in aceasta trebuie sa se afle cel putin doua aparate electrocasnice. Aceste aparate electrocasnice esentiale sunt cele frigorifice necesare pentru a pastra mereu in siguranta toate alimentele pe care le veti avea la dispozitie sau de care aveti nevoie. Celalalt produs esential este aragazul pentru pregatirea alimentelor si mancarurilor pe care le doriti, iar daca vreti sa aveti un nou model de aragaz, atunci ceea ce aveti nevoie este Hansa FCMW68209.

Aragaz Hansa FCMW68209

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 30 mai 2020


hansa fcmw68209.jpg

Prezenta acestui aragaz nu va va afecta foarte mult locuinta, chiar daca este vorba despre un model clasic la prima vedere, desi veti avea un cuptor si o plita intr-un singur produs. Pentru asta trebuie sa vedeti, insa, locul pe care il veti rezerva acestuia, pentru ca trebuie sa fie un spatiu de minim 85 x 60 x 60 cm, deoarece aceasta este dimensiunea pe care Hansa FCMW68209 o are. Totusi, dimensiunea este destul de avantajoasa atat pentru voi, cat si pentru aceia a caror bucatarie este mai redusa ca dimensiune.

Aragaz Hansa FCMW68209

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 30 mai 2020


De la etapa de montare si de instalare, puteti trece foarte usor la etapa elementelor vizibile de la exterior si veti avea, dupa cum spuneam in partea de sus, o plita cu patru zone de gatit si mai exact prezenta a 3 arzatoare si a unei zone de gatit. Intrucat si vasele sau cratitele pe care le utilizati au dimensiuni diferite si in ceea ce priveste arzatoarele sunt diferite, avand un arzator mare, unul mic, unul normal si zona electrica. Chiar si cuptorul va ajuta sa vedeti ce vase sau tavi veti putea utiliza, iar asta si datorita volumului de 65 l pe care Hansa FCMW68209 vi-l pune la dispozitie.

Interiorul este mai avantajos
Daca ne referim la elementele ce tin de interiorul aragazului Hansa FCMW68209, putem incepe cu modul de utilizare al cuptorului, iar asta cu faptul ca este un model cu o functionare electrica. Aceasta functionare o sa va permita foarte usor sa stabiliti conditiile pe care trebuie sa le respecte alimentele sau care sunt specificate in reteta pe care doriti sa o realizati. Tot datorita alimentarii electrice o sa aveti si un grill, dar mai ales un rotisor cu ajutorul carora sa realizati o friptura suculenta si rumenita exact cum va place.

Chiar si controlul functionarii acestui cuptor este unul cu adevarat modern, iar asta datorita unui afisaj LCD si a panoului de control al functionarii, iar pentru supravegherea mancarii din interior o sa puteti utiliza si sistemul de iluminare interioara. Pe langa functiile deja mentionate veti mai avea si functia de incalzire inferioara sau cea de incalzire superioara, iar latura de siguranta incepe cu prezenta unei sigurante pentru intreruperea alimentarii daca flacara se stinge accidental. Pentru etapa in care acest aragaz Hansa FCMW68209 nu este utilizat deloc, veti putea opta pentru utilizarea capacului metalic pe care il aveti la dispozitie. Fiind vorba despre un aragaz hibrid, pretul este unul caracteristic acestui lucru si acestei caracteristici.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 30 mai 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro