Tehno News RO

Aragaz Hansa FCMX68209: Doar un aspect clasic


Cand trebuie sa pregatiti unele retete sau unele mancaruri fie pentru voi, pentru familie, pentru prieteni sau poate pentru cei dragi, primul lucru pe care trebuie sa il aveti sau mai bine spus cele mai importante elemente, in aceasta situatie, devin electrocasnicele. Dintre acestea, cel mai mult si cel mai mult, o sa puteti sau se va utiliza aragazul sau cele pentru gatit, fie ca este vorba despre posibilitatea de a pregati o masa principala sau un desert. Daca vreti sa aveti la dispozitie aceste elemente si vreti sa beneficiati de un electrocasnic modern, exista si modele precum este acest Hansa FCMX68209.

Aragaz Hansa FCMX68209

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


hansa fcmx68209.jpg

Cand vine vorba de aspectul acestui model Hansa FCMX68209, primul element care o sa va treaca prin gand este faptul ca veti avea la dispozitie un model de aragaz clasic si care nu are nimic in plus sau modern. Acest lucru este datorat faptului ca este un model de aragaz care are o structura clasica, dar daca veti alege sa analizati mai indeaproape acest model cu siguranta lucrurile vor sta diferit. Primul element care va fi vizibil este prezenta unor arzatoare normale cu o alimentare pe gaz, dar in acelasi timp si de o zona de gatit care functioneaza pe baza de electricitate.

Aragaz Hansa FCMX68209

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


In aceasi gama a elementelor si caracteristicilor exterioare se mai afla si dimensiunea de instalare si faptul ca, pentru a aduce acest model in locuinta voastra sau in spatiul vostru, va trebuie un spatiu de 85 x 60 x 60 cm. Pe langa aceasta dimensiune, mai intervine si cea pentru deschiderea usii, dar si faptul ca, datorita dimensiunii, veti avea la dispozitie un cuptor foarte generos cu o capacitate de 65 l. Cu o astfel de capacitate, Hansa FCMX68209 o sa va ofere posibilitatea de a avea o masa incarcata indiferent de numarul de persoane pe care le-ati invitat sau urmeaza sa le invitati la masa.

Ca functionare este modern
Dupa cum am si precizat, doar partea de forma este una clasica intrucat ca utilizare si functionare sau control al functionarii este un model modern. Primul element de functionare care se poate vedea si foarte usor datorita pozitiei in centrul panoului principal este afisajul LCD. Pe langa acest afisaj, veti mai avea si elementele de control al functionarii, fie ca este vorba despre plita sau despre cuptor, iar daca incepem cu elemente functionale moderne primul este cel al modalitatii de aprindere electrica si care elimina chibriturile si brichetele.

Coborand catre cuptor, cu siguranta nu doar capacitatea este importanta, ci si functiile care insotesc cuptorul modelului Hansa FCMX68209, prima fiind cea de posibilitate de a pregati un grill foarte reusit. Pentru continuare veti mai avea si posibilitatea de a folosi functia de iluminare cuptor pentru supravegherea alimentelor, posibilitatea de incalzire inferioara si superioara, dar mai ales prezenta unui rotisor. Daca in partea de plita functionarea este pe gaz, dar si electrica, in partea de cuptor acesta functioneaza electric. Tot ce trebuie este sa mai aveti la dispozitie si banii pentru achizitia acestui aragaz, daca celelalte elemente de pana acum au fost indeplinite.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro