Tehno News RO

Aragaz Heinner HFSC-50SW: Gatitul fara probleme


Exista momente in care locuinta ta are nevoie de produse electrocasnice noi fie pentru ca cele vechi nu mai fac fata nevoilor tale fie ca te-ai mutat in casa noua si ai nevoie de astfel de produse. Acest lucru este valabil chiar si pentru achizitionarea unui aragaz care sa va ajute indiferent de retetele pe care doriti sa le pregatiti sau sa le preparati iar daca va doriti un model clasic ce nu necesita o atentie deosebita fie ca vorbim despre montare fie ca vorbim despre utilizare atunci modelul de aragaz Heinner HFSC-50SW este ceea ce aveti nevoie.

Aragaz Heinner HFSC-50SW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


heinner hfsc-50sw.jpg

Acest model de aragaz este unul clasic care poate fi folosit fara probleme fie ca vorbim despre o locuinta la bloc fie ca vorbim despre o locuinta la casa si indiferent de spatiul pe care il aveti la dispozitie. Primul aspect care trebuie luat in considerare este dat de dimensiunea acestuia mai ales ca vorbim despre o dimensiune de 85 x 50 x 50 cm care ii permite a fi utilizat fara probleme. Pe langa acesta dimensiune aspectul este completat de nuanta alba pe care o are Heinner HFSC-50SW si de nuanta neagra ce este data pentru usa acestuia.

Aragaz Heinner HFSC-50SW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Nu doar aspectul este unul clasic ci si structura acestuia mai ales ca in partea superioara dispune de o plita cu patru arzatoare iar in partea inferioara de un cuptor. Controlul acestora se face de la panoul de control pe care vom gasi butoanele rotative care permite fie sa setati nivelul focului din cuptor fie nivelul focului de la cele patru arzatoare. Modul de dispunere a acestora este cu butonul pentru cuptor in partea dreapta, butonul pentru arzatorul fata stanga, pentru arzatorul spate stanga, cel pentru arzatorul spate dreapta si nu in ultimul rand butonul pentru arzatorul dreapta fata.

Functional clasic dar eficient
Partea de functionare si de utilizare are in primul rand plita de care dispune si care detine un arzator mare dispus in partea dreapta fata, un arzator mic dispus in partea stanga spate si doua arzatoare normale. Utilizarea acestor arzatoare este functie de cratitele si oalele folosite dar si daca vreti sa obtineti rezultate foarte rapide iar in momentul in care nu aveti nevoie de aceste arzatoare veti putea apela la utilizarea capacului metalic pentru a proteja plita.

Coborand la cuptorul cu care aragazul Heinner HFSC-50SW este prevazut atunci trebuie sa specificam in primul rand volumul de 51.5 l pe care acesta il are si care va permite sa gatiti aproape orice aveti nevoie. Precum si in cazul plitei si cuptorul dispune tot de o alimentare pe gaz, o alimentare care permite totusi o utilizare destul de sigura mai ales ca dispune de o suguranta in acest sens. Posibilitatea de utilizare a cuptorului este imediat dupa achizitionare si conectarea la sursa de gaz deoarece dispune de o tava in care veti putea gati atat deserturi cat si feluri principale de mancare.

Cu un pret destul de bun pentru un aragaz utilizarea lui Heinner HFSC-50SW nu se rezuma la apartamente de bloc sau la locuintele conectate la reteaua nationala de gaz ci si in acele locuri unde se folosesc butelii deoarece dispune de posibilitatea de atasare a unor diuze pentru GPL.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro