Tehno News RO

Aragaz Heinner HFSC-S50-BK: gateste ieftin si bine


In general, oamenii au tendinta sa acorde o atentie mai mare produselor electrocasnice mai scumpe, deoarece considera ca acestea trebuie sa fie superioare celor mai ieftine, insa, acest lucru nu este adevarat intotdeauna.

De exemplu, daca iti doresti un aragaz care sa aiba, in mare, functiile de baza si doar putine functii moderne care te intereseaza, poti sa alegi o varianta care sa fie mai ieftina, deoarece nu este nevoie sa cheltuiesti mai mult de 1000 de lei pe un astfel de produs.

Aragaz Heinner HFSC-S50-BK

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


heinner hfsc-s50-bk.jpg

De ce sa alegi un aragaz Heinner HFSC-S50-BK
Un exemplu concludent este acest aragaz Heinner HFSC-S50-BK. Aparatul are culoarea neagra, ceea ce face aparatul sa se poata face remarcat usor in orice bucatarie, contrastand cu restul aparatelor electrocasnice din bucataria ta. Designul sau este cel clasic pentru un aragaz, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca produsul ar fi prea extravagant pentru bucataria ta, putand sa se integreze perfect in ea.

Dimensiunile sale sunt de 86 x 49.8 x 50 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 50 de centimetri. Ca accesorii, aparatul dispune de un capac.

Aragaz Heinner HFSC-S50-BK

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Plita modelului de aragaz Heinner HFSC-S50-BK este alimentata cu gaz, ceea ce prezinta un avantaj la care probabil nici nu te-ai gandit: curentul electric este mult mai des intrerupt decat gazul, deci, ocaziile in care vei putea sa folosesti aragazul sunt mai dese, daca acesta este alimentat cu gaz. In plus, produsul are si o siguranta, care are rolul de a opri orice accident, avand grija sa opreasca alimentarea cu gaz, in cazul in care flacara unui arzator s-a stins accidental.

Modelul de aragaz Heinner HFSC-S50-BK are patru arzatoare: unul mare, unul mic si doua normale, fiecare dintre acestea avand puteri diferite, tinand cont de puterea pe care o au. Deasupra acestor patru arzatoare se afla asezat un gratar.

Acesta are rolul de a oferi echilibru vaselor in care gatesti si de a la tine la o anumita distanta de arzatoare, pentru a nu le arde partea inferioara. Cuptorul este si el alimentat cu gaz si are o capacitate destul de mare, de 43 de litri. La fel ca in cazul plitei, si partea de cuptor a acestui aragaz Heinner HFSC-S50-BK dispune de o siguranta, care va intampina posibilele accidente. De asemenea, trebuie sa iei in considerare si faptul ca acest produs este realizat de Heinner, o companie destul de cunoscuta pe piata aparatelor electrocasnice, ceea ce iti ofera un fel de garantie a calitatii.

Pe langa aceasta garantie, dispui si de o garantie propriu-zisa atunci cand cumperi modelul de aragaz Heinner HFSC-S50-BK, care dureaza 36 de luni pentru persoanele fizice, pe langa faptul ca aceasta perioada poate fi prelungita dupa cum iti doresti tu.

In plus, pentru a cumpara modelul de aragaz Heinner HFSC-S50-BK, nu trebuie sa cheltuiesti multi bani, acest aparat fiind unul care nu te va costa mai mult de 1000 de lei, ci, din contra, este cu mult mai ieftin, mai ales daca stii din ce magazin online sa il achizitionezi, pentru a te asigura ca ai parte nu doar de reduceri de pret, ci si de garantie

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro