Tehno News RO

Aragaz LDK 5060 A BR: o alegere foarte buna


Daca vrei sa-ti cumperi un aragaz bun pentru locuinta ta, trebuie sa te gandesti ce exact inseamna pentru tine un aragaz bun sau foarte bun.

Orice aragaz indeplineste acelasi rol, dar cum realizeaza acest lucru difera.

Unele modele au mai multe sau mai putine arzatoarele, puterea lor poate sa difere, cuptoarele pot sa aiba diferite functii si, desigur, faptul ca fiecare model are pretul sau face ca alegerea sa fie mai grea. Incepe cumparaturile stabilindu-ti un buget si lucrurile pe care vrei sa le faca acest aragaz, ca sa iei alegerea cea mai buna.

Aragaz LDK 5060 A BR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 martie 2024


ldk 5060 a br_2.jpg

Info despre modelul de aragaz LDK 5060 A BR
Modelul de aragaz LDK 5060 A BR este unul care se face foarte usor remarcat in magazin sau in bucatarie, pentru ca are culoarea maro, aceasta fiind o nuanta care e mai rar intalnita atunci cand este vorba despre aparate electrocasnice. Dimensiunile sale sunt de 85 x 50 x 60 de centimetri (I x L x A) si greutatea sa este de 45 de kilograme. Aparatul include si duze pentru GPL, dar si picioruse ajustabile. Nu poate fi uitat nici faptul ca dispozitivul include curatarea de tip Eco Email.

Aragaz LDK 5060 A BR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 martie 2024


Alimentarea plitei se face cu gaz, la fel ca in cazul cuptorului. Pentru a aprinde plita, poti sa folosesti si varianta electrica de aprindere, lucru valabil si pentru cuptor. Plita are un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Deasupra lor se afla doua gratare care au rolul de a pastra oalele in care gatesti la o distanta considerabila de foc, pentru a nu fi strica, dar si pentru a le oferi un echilibru mai bun.

Cuptorul pe care il are modelul de aragaz LDK 5060 A BR are o capacitate de 51 de litri. Acesta include cateva functii, ca incalzirea inferioara si siguranta pentru cuptor, aceasta din urma fiind, in mod special, una importanta, pentru ca joaca rolul important de a preveni orice accidente. Astfel, in cazul in care flacara arzatorului s-ar stinge, siguranta de care dispune aparatul opreste complet alimentarea cu gaz, pentru a nu avea loc niciun accident in locuinta. Ca accesorii, modelul de aragaz LDK 5060 A BR se poate lauda cu un capac metalic, o tava si un gratar pentru cuptor, toate acestea fiindu-ti utile atunci cand trebuie sa gatesti. Ca urmare, acest aragaz este unul foarte util pentru oricine si indeplineste cu succes functiile de baza.

Dar, desigur, nu poate fi uitat nici pretul pentru achizitionarea acestui produs, care, in cazul de fata, este foarte mic, de mai putin de 800 de lei.

Mai mult, chiar, in prezent, acesta beneficiaza de o reducere de pret, care face aparatul si mai usor de cumparat de oricine si, desigur, mult mai atractiv.

La atractivitatea produsului se adauga si faptul ca acesta are o garantie inclusa de 36 de luni, pe care o poti prelungi dupa cum iti doresti, ceea ce face din modelul de aragaz LDK 5060 A BR unul de baza. Astfel, oricine vrea sa isi cumpere un aragaz de calitate, aceasta varianta este foarte buna si recomandata de specialisti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 martie 2024 la:



Galerie foto: "Aragaz LDK 5060 A BR: o alegere foarte buna"

ldk 5060 a br.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro