Tehno News RO

Aragaz LDK 5060 Brick Red: de baza in bucatarie


Oricat de mult s-ar fi schimb unele modele de aragaz, odata cu evolutia tehnologiei, multi oameni prefera sa se axeze in continuare pe modele de baza, care au doar functiile esentiale, pentru ca sunt constienti ca nu vor utiliza functiile ultra-moderne ale unui astfel de aparat. In aceste cazuri, un model ca acest aragaz LDK 5060 Brick Red este ideal, deoarece iti ofera exact functiile de baza ale unui aragaz si putine functii moderne.

Aragaz LDK 5060 Brick Red

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


ldk 5060 brick red.jpg

Alege clasic
Modelul de aragaz LDK 5060 Brick Red este impartit, ca orice aragaz, intre plita si cuptor. Alimentarea pe plita se face pe baza de gaz, la fel ca si in cazul cuptorului. Aparatul are patru arzatoare: unul mare, unul mic si doua normale.

Ceea ce se remarca la plita acestui produs este faptul ca include o siguranta, aceasta fiind una dintre avantajele moderne, care ar trebui sa fie regasite in orice aragaz contemporan, pentru siguranta ta si a casei tale. Asadar, intreg aragazul se stinge si nu mai functioneaza, in cazul in care una dintre arzatoarele sale s-a stins accidental, in cazul in care a fost curent, a dat apa in clocot etc.

Aragaz LDK 5060 Brick Red

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


La fel ca plita si cuptorul dispune de o siguranta, care functioneaza pe acelasi principiu. Includerea sigurantei in partea de cuptor este si mai importanta, s-ar putea spune, pentru ca este mai greu sa urmaresti flacara din cuptor, spre deosebire de flacara unei plite. Capacitatea totala pe care o are cuptorul acestui aragaz LDK 5060 Brick Red este de 51 de litri. Aparatul dispune de incalzire inferioara.

Nici plita si nici cuptorul nu dispun de aprindere electrica

Produsul acesta are dimensiuni de 85 x 50 x 60 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 50 de centimetri. Modelul are culoarea rosie, aspect care ii ofera unicitate, in conditiile in care astfel de aparate au adesea alte culori, rosul fiind o pata de culoare foarte atractiva intr-o bucatarie moderna, care ii ofera si aragazului un plus din punct de vedere estetic. Greutatea sa este de 34 de kilograme. Dispozitivul are si duze pentru GPL.

Ca accesorii, acest aragaz LDK 5060 Brick Red include un capac metalic, o tava emilata, precum si un gratar pentru cuptor. Aparatul nu are sertar inferior pentru vase, aspect care nu ar trebui sa aiba un impact negativ asupra dorintei de a cumpara acest produs, pentru ca cei mai multi oameni oricum nu folosesc sertarul respectiv. Modelul de aragaz LDK 5060 Brick Red are inclusa o perioada de garantie de 36 de luni, pe care poti sa o extinzi, ca sa ai parte de o perioada mai mare de service gratuit, ca sa te asiguri ca esti acoperit, in cazul in care ceva s-ar defecta la acest produs.

Evident, avantajul cel mai mare pe care il prezinta acest dispozitiv este faptul ca are un cost de achizitionare foarte mic, de aproximativ 800 de lei, ceea ce il face sa fie foarte usor de cumparat si un produs pe care te poti baza, in viata de zi cu zi.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Aragaz LDK 5060 Brick Red: de baza in bucatarie"

ldk 5060 brick red_.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro