Tehno News RO

Aragaz LDK 5060 Mat Black: calitatea de baza


Diversitatea si evolutia inregistrata de aparatele electrocasnice in prezent sunt evidente atunci cand analizezi un aragaz, deoarece aceste produse au evoluat mult. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa-ti si alegi cel mai modern aragaz, ci, de multe ori, un aragaz de calitate poate sa fie si unul simplu, cu functii de baza, ca acest aragaz LDK 5060.

Aragaz LDK 5060 Mat Black

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 octombrie 2018


ldk 5060 mat black.jpg

Alegerea simpla
Modelul de aragaz LDK 5060 Mat Black are patru arzatoare pe plita, acestea fiind alimentate cu gaz. Produsul este unul care intra in categoria celor clasice, din mai multe puncte de vedere, dupa cum demonstreaza si faptul ca acesta nu dispune de aprindere electrica pentru arzatoare, o trasatura intalnita des la modelele performante.

Modelul nu include nici inductie.

Aragaz LDK 5060 Mat Black

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 octombrie 2018


Acest produs are un arzator mare, un arzator mic si doua arzatoare normale. Toate acestea au puteri diferite, tinand cont de dimensiunea pe care o are aparatul. In plus, arzatoarele include si siguranta, acest aspect fiind unul modern, dar, de care ar trebui sa dispuna orice aragaz, pentru ca iti vor pastra locuinta in siguranta.

Mai exact, siguranta, in cazul in care o flacara s-a stins si nu de tine, va opri tot aragazul, pentru a nu exista eventuale intamplari nefericire.

De asemenea, cuptorul nu dispune de multe alte functii moderne, intalnite in modelele performante de aragaz, ca rotisorul, grillul sau aprinderea electrica, acesta fiind alimentat tot cu gaz. Capacitatea sa totala este de 51 de litri, facandu-l, insa, destul de spatios, lasandu-te sa gatesti usor chiar si vase de dimensiuni mari. La fel ca plita si cuptorul dispune de o siguranta, care te va proteja in cazul in care are loc un accident. Modelul este folosit cu ajutorul incalzii inferioare.

Ca accesorii, acest aragaz LDK 5060 Mat Black are capac metalic, o tava emailata si un gratar pentru cuptor. Dimensiunile aparatului sunt de 85 x 50 x 60 de centimetri (I x L x A), cu o latime de 50 de centimetri, dar si o greutate de 34 de kilograme.

Dimensiunile pe care le are un astfel de aparat sunt foarte importante, pentru ca trebuie sa il poti introduce fara probleme in bucataria ta; altfel, risti ca aparatul sa nu incapa, deci, inseamna ca ai facut o investitie nepotrivita. Masoara spatiul disponibile pentru aragaz din bucatarie si hotaraste-te apoi daca acest aragaz LDK 5060 Mat Black se potriveste in spatiul respectiv. Modelul are culoarea neagra, un aspect ce ii ofera un aer mai rafinat. De asemenea, aparatul include si duze pentru GPL.

Perioada inclusa de garantie pentru acest produs este de 36 de luni, cu posibilitatea de a prelungi perioada aceasta, daca vrei sa beneficiezi de service gratuit pentru mai mult timp, dupa cum aleg multi oameni. Evident, tinand cont de faptul ca acest aragaz LDK 5060 Mat Black este unul de baza, fara functii moderne, care nu iti ofera decat ceea ce vrea oricine de la un aragaz – posibilitatea de a gati – nu te poti astepta ca pretul sau sa fie mare si, din fericire, nici nu este, fiind un model foarte ieftin.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 18 octombrie 2018 la:Galerie foto: "Aragaz LDK 5060 Mat Black: calitatea de baza"

ldk 5060 mat black_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro