Tehno News RO

Aragaz SMEG Cortina CC9GPOL: impresionant si nu numai


Imaginea pe care o are fiecare cand vine vorba despre bucataria pe care o utilizeaza poate fi realizata in jurul unor exemple vazute la televizor, pe internet sau poate in unele reviste de amenajari interioare.

Cu siguranta insa partea cea mai importanta vine cand trebuie sa alegeti gama de electrocasnice pe care sa o utilizati pentru voi si pentru a obtine acel aer important si de dorit precum si nivelul de utilitate al bucatariei. Tocmai pentru astfel de situatii sau astfel de necesitati exista si modele precum SMEG Cortina CC9GPO, insa acesta poate sa demonteze si conceptiile celor care credeau ca un aragaz poate fi ceva banal.

Aragaz SMEG Cortina CC9GPOL

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 24 aprilie 2024


smeg cortina cc9gpol.jpg

Chiar daca este vorba despre un aragaz SMEG Cortina CC9GPO cei care au in mintea lor imaginea acelor modele depasite si clasice sau pe care le-au vazut prin casa bunicilor trebuie sa vada acest model inainte de a il respinge. Ceea ce va impresiona in primul rand este designul acestui aragaz si faptul ca pe langa nuanta crem pe care o are aduce si unele finisaje deosebite ce il fac sa iasa in evidenta de fiecare data si in fiecare locuinta. Chiar daca impresioneaza prin aspect tot trebuie vazuta si partea de instalare, si asta pentru ca este un model cu o dimensiune de 90 x 90 x 62 cm, dar asta nu este un dezavantaj daca puneti in balanta tot ceea ce ofera din punct de vedere functional.

Aragaz SMEG Cortina CC9GPOL

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 24 aprilie 2024


Mai mult pentru toata lumea
Alegerea unui astfel de model este importanta pentru cei care vor un aspect deosebit al bucatariei dar si care vor sa obtina acest lucru fara a renunta la unele elememnte de performanta sau de utilitate. SMEG Cortina CC9GPO ofera acest lucru prin partea de plita ce detine 6 arzatoare pe care sa le folositi in functie de preferintele voastre sau poate functie de nevoi si veti putea sa gatiti mai mult intr-un timp mai scurt. Veti putea astfel sa va ajutati de un arzator mic, de doua arzatoare normale, doua arzatoare mari, iar cei care sunt mai pretentiosi pot sa apeleze si la utilizarea arzatorului de tip WoK.

Cum nu toata lumea prefera sa gateasca pe o plita pe inductie, SMEG Cortina CC9GPO vine cu plita pe gaz, iar daca doriti aveti si optiunea de a utiliza duzele pentru GPL cu care este prevazut, insa pentru cuptor lucrurile vor sta diferit.

Chiar daca este tot unul cu o functionare pe gaz veti avea posibilitatea de a alege utilizarea unor functii care sa va ajute sa gatiti orice doriti si oricand doriti si poate fi vorba despre cea de convectie aer fierbinte, de grill sau de rotisor.

Puteti la fel de simplu sa va ajutati si de partea de temporizare a functionarii cuptorului prin timer-ul cu care este prevazuta insa mai poate fi vorba si despre partea de supraveghere a ceea ce coaceti prin iluminarea interioara. Un element important insa atat pentru partea de plita cat si pentru cea de cuptor este aprinderea electrica iar pentru a preveni eventuale incidente faptul ca sunt prevazute cu cate o siguranta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 24 aprilie 2024 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro