Tehno News RO

Aragaz STOVES-Richmond 900DFT: o varianta cu siguranta benefica


Alegerea de modalitati prin care puteti sa gatiti orice doriti si oricand doriti tine si de partea de electrocasnice pe care o puteti aduce in ajutorul vostru, iar daca este vorba despre alegerea modelului potrivit lucrurile pot fi destul de complexe. Pentru multi cand vine vorba despre gatit este vorba despre alegerea unui cuptor pe care sa il utilizati, sau poate alegerea de cuptoare sau plite incorporabile, insa nu totul se rezuma la atat intrucat lucrurile sunt putin mai complicate. Exista cazuri in care un simplu aragaz sau cuptor nu sunt suficiente si astfel orientarea catre unele modele precum STOVES-Richmond 900DFT poate fi una justificata, si mai mult poate fi o alegere benefica.

Aragaz STOVES-Richmond 900DFT

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


stoves-richmond 900dft.jpg

Trebuie facute unele lamuriri legate de acest exemplu STOVES-Richmond 900DFT, si mai exact trebuie precizat faptul ca veti avea de a face cu o masina de gatit iar asta depaseste cu mult ceea ce poate oferi un simplu aragaz. Cu siguranta si prezenta sa poate fi cu precadere in acele bucatarii unde se gateste intens, si exemplu foarte bun poate fi bucataria unui local dar la fel de simplu poate fi vorba si despre o bucatarie unde gatitul inseamna atat sursa de venit cat si placere. O masina de gatit poate fi asemanata cu mai multe electrocasnice in unul singur, iar asta presupune si o nevoie mai mare pentru spatiu de instalare, si este vorba de alocarea unuia cu o dim de 60 x 90 x 90 cm.

Aragaz STOVES-Richmond 900DFT

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


O astfel de bucatarie
Plecand de la aceasta dimensiune lucrurile nu sunt chiar problematice dar trebuie sa privim si fiecare componenta in parte, si plita de care dispune STOVES-Richmond 900DFT este una cu 5 arzatoare sau zone de gatit.

Alegerea arzatorului potrivit se poate face functie de vasul pe care il utilizati, dar in acelasi timp veti putea sa va folositi si de ceea ce inseamna tipul acestora, si veti avea unul mare, unul mic, doua normale dar si un arzator de tip WoK.

Daca este vorba despre alegerea functie de puterea pe care arzatoarele o au veti avea pentru arzatorul mic o putere de 1kW, pentru cele doua normale o putere de 2kW, pentru cel mare una de 3kW iar arzatorul WoK are o putere de 3.5 kW.

Daca plita cu 5 arzatoare si aprindere electrica nu surprinde poate o sa o faca partea de cuptor, sau mai bine spus de cuptoare intrucat sunt 3 la numar, insa toate cu o functionare electrica si cu unele functii specifice. Veti putea sa va ajutati de utilizarea volumului de 91l pe care il ofera dar si de posibilitatea de a utiliza o functie de incalzire inferioara, incalzire superioara sau convectie aer fierbinte.

Cum de multe ori nu puteti sa stati doar cu ochii pe ceea ce se gateste in cuptor, STOVES-Richmond 900DFT dispune si de un timer electronic pentru a stabili exact timpul dorit, iar pentru temperatura veti avea un termostat. Latura sigurantei in utilizare a acestuia vine cu partea de eficienta energetica specifica clasei A+++ dar si siguranta data de protectia pentru copii sau siguranta cuptorului si a plitei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro