Tehno News RO

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA: prepara-ti mancarea asa cum vrei tu


Ai o bucatarie mai mica sau ai un spatiu mai redus pentru prepararea hranei?Asta nu inseamna ca trebuie sa iti prepari hrana in conditii indoielnice sau sa faci compromisuri in ceea ce priveste acest lucru, pentru caaragazul Zanussi ZCG210M1WA vine in ajutorul tau. Formatul si caracteristicile sale il fac un aparat electrocasnic esential, dar si varianta perfecta pentru a te bucura de un ajutor foarte mare in bucatarie.

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


zanussi zcg210m1wa.jpg

Aragazul ZanussiZCG210M1WA iti asigura o functionare eficienta, o preparare foarte rapida a mancarii prin intermediul arzatorului cu flacara pura, cat si prin reducereatimpului necesar incalzirii cratitei sau vasului in care tineti mancarea. Trecand la aspectul general, acesta nu difera foarte mult de un aragaz clasic, un aragaz cu alimentare pe gaz, care are patru arzatoare, fiecare cu un buton de pornire si reglare a focului de la mic la mare, si care sunt dispuse in felul urmator: in stanga avand butonul pentru arzatorul din dreapta sus, al doilea buton pentru dreapta jos, al treilea pentru stanga jos, iar al patrulea pentru stanga sus. Aragazul este si el controlat de la un buton asemanator, dar care este dispus in partea dreapta si care regleaza la fel focul de la mic la mare, dar si o pozitie intermediara pentru preparate speciale. Toate arzatoarele sunt protejate atunci cand nu se gateste cu ajutorul unui capac rabatabil alb, capac care protejeaza foarte bine aragazul. Aspectul general nu se poate face fara a studia si cuptorul, un cuptor cu deschidere verticala, cu un maner orizontal alb si o culoare neagra. Usa cuptorului este prevazuta cu un geam foarte mare, geam prin care poti supraveghea pregatirea alimentelor si coacerea bunatatilor pentru tine sau pentru cei dragi.

Aragaz Zanussi ZCG210M1WA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Specificatiile tehnice sunt si ele pe masura
Specificatiile tehnice ale acestui aragaz il fac foarte eficient si practic si, fiind de dimensiuni reduse si avand 85 x 50 x 50 cm, acesta se strecoara in orice spatiu pe care il ai in bucatarie. Atat arzatoarele cat si cuptorul sunt alimentate pe gaz, avand doua arzatoare normale cu o putere de 2 kW, unul mare cu o putere de 2.6kW si unul mic de 1kW, iar cuptorul are un volum pentru pregatirea hranei de 61l. In cuptor mai avem si un gratar, iar in functionarea acestuia avem o pozitie a butonului de control care ne ajuta sa preparam pizza intr-un mod profesional prin setarea temperaturii optime. Tot in ajutorul bucatarilor vin si urmatoarele caracteristici, si anume usa cuptorului care este dintr-un material foarte usor de curatat, dar si orificiul de evacuare a aburului din cuptor, care permite o functionare mai buna a acestuia.

Daca ai o familie cu copii si nu numai, daca bucataria nu iti permite un aragaz sau cuptor incorporabil, aragazul Zanussi ZCG210M1WA este tot ceea ce ai nevoie, iar daca ai si copii, si aragazul dar si cuptorul sunt prevazute cu sigurante, astfel ca ai o functionare sigura. Toate aceste lucruri le poti avea daca te hotarasti sa il cumperi, pretul de achizitie fiind in jurul sumei de 750 lei, un pret mic pentru un gatit simplu si rapid cu rezultate extraordinare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro